Quatre cites imprescindibles de la programació d’Arts Escèniques d’aquesta tardor.

Comença una nova temporada d’Arts Escèniques a Sant Boi, caracteritzada per una doble programació dirigida als adults i una altra orientada al públic familiar i descentralitzada per diferents equipaments de la ciutat. I les dues arriben carregades d’interessants propostes, amb continguts molt variats, de molta personalitat i adequades per a tot tipus d’espectador, és per això que estem convençuts que cadascú trobareu allò que us pot interessar més, perquè hi ha de tot i en horaris diferents. Una proposta amb un total de 17 espectacles que us faran riure, plorar i pensar d’aquí a Nadal. I per a que no us perdeu, aquí van alguns dels imperdibles de la Temporada:

1. Teatre compromés amb “La mirada del otro”.

Segurament un dels conflictes més difícils i controvertits alhora arriba de la mà de Proyecto 43-2 , una companyia de teatre de rellevància social i política i una iniciativa artística i pedagògica que exposa el dolor provocat pel terrorisme a la societat basca, la dissidència d’ETA, els familiars i les víctimes en un procés d’apropament que va tenir lloc en una presó a Àlaba i que relata fets reals.

Aquesta proposta serà l’espectacle que inaugura la Temporada i commemorarà el Dia Internacional de la Pau. Al final, hi haurà un col·loqui amb la companyia. Espectacle gratuït recomanat que desemmascara fets que van tenir lloc i que no es van fer públics.

2. Una de les millors comèdies de la temporada teatral a Catalunya amb “Les dones sàvies”.

Un clàssic del mestre Molière, dos homes que fan d’homes, de dones i de tot allò que calgui, una acció trepidant i riure, molt de riure. I el resultat és un clàssic esbojarrat, on l’Enric Campray i en Ricard Farré posaran al dia una versió desmesurada, que comença a l’estrena d’una comèdia de costums en ple segle XVII.

Els dos actors faran de 8 personatges, una interpretació molt divertida que explota el ridícul i que clama contra la hipocresia i la pedanteria.Va ser tan magnífic el seu treball actoral, que l’any passat van rebre el Premi BBVA de teatre al millors actors ex Aequo, que no és el primer cop que passen per Sant Boi, ja els vam tenir a tots dos a diferents produccions. Benvinguts sigueu!

3. En directe, una de les tradicions més característiques del teatre italià i Patrimoni de la Humanitat, “L’Opera dei Pupi” de Sicília.

Arriba de Sicilia, la illa bressol de les civilitzacions més antigues mediterrànies una de les tradicions dins el món de les arts escèniques més peculiars, els pupi sicilians.
Aquestes marionetes de gran tamany les fabricaven mestres artesans per a les families de titellaires, companyies que anàven de poble en poble explicant històries basades en la literatura medieval de cavallers, en els poemes del Renaixement, en la vida dels sants o dels bandolers més temuts, una tradició oral i d’improvisació que va fer d’aquesta pràctica un art. La companyia italiana Opera dei Pupi Brigliadoro de la ciutat de Palerm, us faran viatjar a la França d’Orlando i Rinaldo i el període de Carlemany.

Emmarcat dins la programació familiar, és un espectacle prou interessant i únic per viure en directe adults i petits, una de les tradicions més típiques de la Mediterrània i declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

4. Un doble homenatge teatral al jazz coincidint amb la Mostra de Jazz, amb “There was a fiesta at Carnegie Hall” i “Històries del Jazz”.

Un dels propòsits de la Temporada és tractar diferents pals de les arts escèniques, i és per això que la clau multidisciplinar hi juga un destacar paper. Aquest cop de la mà de la música, la Temporada proposa dos espectacles relacionats amb un dels festivals amb més tradició de la ciutat, la Mostra de Jazz de Sant Boi i ho fa doblement, a la Programació per adults amb “There was a fiesta at Carnegie Hall” i a la Programació d’Espectacles familiars amb “Històries del Jazz”:

Un teatre concert de jazz amb “There was a fiesta! at Carnegie Hall”, un concert i una obra de teatre al mateix temps, una comèdia que explica la història de dos cantants de jazz oblidats al nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana, acompanyats en directe de músics tan reconeguts com Oriol Roca i Santi Colomer. I a Històries del Jazz, un teatre musical ambientat en un club de Chicago on hi haurà un assassí a sou i una història d’amor, i també gaudint en directe de músics de primera com Marc Mas o Albert Cruz.
Qualitat musical i teatral garantida!

 

AQUÍ Programa Arts Escèniques i música setembre/desembre’17
AQUÍ Programa Espectacles Familiars setembre/desembre’17

Venda d’entrades on line a Ticketea i a taquilla a Can Massallera i 1.30h. abans de l’inici de l’espectacle.

Hi ha 3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s