Un Altaveu’17 amb complicitat ciutadana

Fa unes setmanes us comentàvem les novetats d’aquesta edició de l’Altaveu  també la nova direcció artística encapçalada per Jordi Turtós. Ara però, a poques setmanes de la 29 edició del Festival i enllestit el nou programa, caldria destacar algunes de les seccions del Festival que estan coordinades amb la complicitat ciutadana:

Regira. Un espectacle multidisciplinar amb la música com a fil conductor, que va sorgir amb la col.laboració de més de 50 músics, escriptors i diferents creadors audiovisuals de la ciutat, una tasca que han anat realitzant al llarg dels mesos y que ara com a creació col.lectiva deixarà emprenta dalt l’escenari durant el Festival. Coordina la La Cápsula del Tiempo i la cita serà el 8 de setembre (20.30h.) a la Pl. Ajuntament.

Altaveu en Familia. És el primer cop que neix com a secció un espai dedicat a les propostes familiars, i és el col.lectiu KarxofaRock qui les coordina. Proposen dos espectacles, una School of Rock (serà com la pel.lícula?) que retrà homenatge al millor rock amb cançons mítiques dels U2, Rolling Stones o David Bowie junt amb tallers de caracterització per aconseguir el look d’un Alice Cooper o dels Ramones i altres, més una animació musical amb les Karxofetes i Xiula i Dj Tiet Toni. Tot plegat serà els dies 9 i 10 de setembre a la Pl. de l’Ajuntament.

I també sota més col.laboracions, l’espai que es va engegar fa 2 edicions Altaveu + que durà Converses a la Terrassa de Cal Ninyo sobre el punk i sobre l’evolució del panorama musical santboià. A més de documentals musicals, dues exposicions amb el Club Elvis Spain que a banda de fotografies també ens durà alguna peça i una altra d’Antoni Benítez, cronista gràfic de la música en viu de la ciutat. Per acabar també, una altra novetat, la ‘Fira del Disc i el Llibre Musical’ a la Rambla Rafael Casanova que pren el relleu d’altres edicions que es van realitzar a Can Massallera.

Benvingut de nou, Altaveu!

Podeu descarregar-vos el programa AQUI
Més informació al web del Festival Altaveu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s