‘De l’hort a la biblioteca’, un projecte en expansió.

Després del Premi a la Innovació, al projecte ‘De l’Hort a la Biblioteca’ de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer li van arribar molts pretendents, tants que s’han constituït en xarxa i ja més de 15 biblioteques de la provincia de Barcelona gaudeixen d’activitats relacionades amb el projecte.

Ara a la Rubió arriben novetats, com les que us exposem a continuació, també relacionades amb els productes agraris de proximitat, l’ecologia i el coneixement de la cultura agrícola del Delta del Llobregat:

L’exposició Volaré: raíces y puntes, Joana Casas.
O un projecte que neix del lligam entre la fotògrafa i les verdures que conrea en el seu hort. Com voldrien ser retratades les verdures abans de ser trinxades i cuinades? Què ens voldrien explicar?  Una col•lecció de plantes que semblen haver passat per la perruqueria del barri abans de fer-se retratar.. I el resultat de tot plegat sorprén, i molt!

També destaquem el taller familiar Es Im-Perfecte:
Saps que una fruita lletja, relletja, abonyigada pot esdevenir una peça alimentària per reciclar?  Els espigoladors ens ensenyaran aquelles fruites que no són perfectes i ens sensibilitzaran sobre el malbaratament alimentari, a petits i a grans!

Exposició, del 1 al 31 d’octubre’17 al hall de la Biblioteca Jordi Rubió. Taller 27 d’octubre (places limitades; necessària inscripció prèvia a partir de l’1 d’octubre a la Biblioteca. Gratuït)

Però no marxem encara sense dir-vos que la Biblioteca amaga altres estones meravelloses, com aquella que ofereix el Laboratori de lectura que ens qüestiona què fariem per canviar el món, un taller amb històries de lluita i creació per embellir el món que ens envolta i desfer l’impossible. Tindreu la possibilitat d’intervenir poèticament en l’entorn i compartir desitjos i utopies. Un taller la proposta del qual és compartida entre pares i fills.

I el 11 octubre Con el Verso al Traste celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental amb un original “re-cierto”, un recital – concert poètic i musical molt especial, que apropa la poesia a tot el públic. En acabar l’activitat es donarà a conèixer la persona guanyadora del concurs de poesia “Perfecto esperpento”.

LLibres i felicitat!

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s