Propostes inspirades en les muses a Casablanca


‘Les Espiraletes’ a Cal Ninyo (imatge de CR).

Un dels espais que més esforços fa en presentar propostes estables de caire cultural, com concerts musicals i altres, és l’Espai Les Muses de Casablanca, liderat per Isabel Jiménez, una emprenedora amb molta energia que des del seu petit racó situat al Casal del Barri de Casablanca, dóna espai i veu a diferents tipus d’activitats. I aquest novembre, a banda de ser un dels escenaris de la Mostra de Jazz, torna a obrir la finestra per presentar el següent:

10 novembre. 19h.

‘Les Espiraletes’, un grup escènic sorgit arran de les presentacions literàries de l’editorial santboiana L’Espiral Literària, presenta un recital poètic en homenatge a Gloria Fuertes, una proposta que repeteixen arran del preciosista primer espectacle que van fer el passat abril a Cal Ninyo… Sort!

11 novembre. 11h.

El ‘4t KreaSantBoi’ amb Pinzellades de Videos Promocionals, amb Fran Granada, un taller on els assistents aprendran 4 coses per poder-se promoure. Són Feinart qui fan aquesta proposta, una entitat que amb recursos com les arts i el coaching, ajuden a persones a trobar instruments per a la recerca de feina i oportunitats laborals.

18 novembre. 20h.

Després, hi haurà una mostra de guitarra flamenca a càrrec dels alumnes de l’Associació de Joves de Casablanca i a les 21h. concert a càrrec del grup flamenc “Sonanta” (6,5 euros amb consumició inclosa).

1 desembre 19h.

Serà el Dia Mundial de la lluita contra sida el proper dia 1 de desembre, per això l’entitat Sant Boi en Positiu organitza una gran festa solidària ‘Festa dels 80’, amb música, DJ’s i moltes sorpreses. L’activitat és gratuïta i els donatius seràn destinats per a contes sobre diversitat de gènere, us hi esperen!

Imaginació i ganes, la fòrmula secreta 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s