Un novembre a les Biblioteques municipals

Les Biblioteques no paren!
Aquest novembre les Biblioteques també venen amb noves propostes interessants. A més a més de les activitats estables que organitzen els Clubs de Lectura, o els tallers En Veu Alta, o les activitats que organitza el Centre d’Informació de la Discapacitat, sempre cau alguna presentació de llibres o altres propostes que ens faran venir ganes de passar-nos per la Jordi Rubió o la Maria Aurèlia Capmany:

Un encontre amb l’autor Pep Puig.

Dimecres 8 de novembre a les 18.30 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.
Tertúlia i presentació del llibre “L’últim color del dia”, la primera novel.la de Pep Rovira, un autor santboià pertanyent al grup de les tertúlies literàries, que escriu sobre una història de superació a l’Àfrica inspirada en el món femení. Editada per Editorial Gregal.

Laboratori de lectura: Avui és un bon dia per canviar el món. I tu què faries?

Divendres 10 de novembre a les 17.30 h a la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany.
Els Laboratoris de lectura portàtils són activitats adreçades a famílies amb fills de 4 a 9 anys. Es tracta d’uns tallers per descobrir el plaer de la lectura en família, gaudint del moment de complicitat que es genera entre el pare i el fill a través d’un llibre. I aquest proposa amb Avui és un bon dia per canviar el món, conèixer històries de lluita i creació per embellir el món que ens envolta i desfer l’impossible, reivindicant la bellesa, la poesia i les paraules com a vies per a la millora del món. Tindreu la possibilitat d’intervenir poèticament en l’entorn i compartir desitjos i utopies.
Per a nens i nenes de 4 a 9 anys acompanyats de les seves famílies. Cal inscripció prèvia.

Xerrada Marató TV3 sobre Malalties Infeccioses

Dimecres 15 de novembre a les 18.30 h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Com ja és habitual fa uns quants anys, la Biblioteca acull activitats relacionades amb La Marató, com aquesta sobre les malalties infeccioses: un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública. A càrrec del Doctor Vicens Díaz de Brito, cap Unitat de malalties infeccioses del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi. Amb la col·laboració de Fundació Marató TV3.

Més informació a https://bibliotequesdesantboi.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s