La Fira de la Puríssima, també amb espais de cultura feta a casa!

Ja arriba l’esperada cita santboiana que ens prepara per a l’entrada de l’hivern i del Nadal, la 71a Fira de la Puríssima que serà els dies 6, 7 i 8 de desembre d’aquest mes. Sabeu que aquesta tradicional fira d’origen agrícola, agermana cada any la tradició i la modernitat. I la cultura!

Durant els dies de la Purissima la terrassa del Museu de Sant Boi esdevindrà l’Espai VICULT tast de vins & concerts #ViCult17, la parada ideal per a descansar i gaudir del terrasing (sí, amb l’escalfor del solet d’hivern), escoltar la bona música que es fa a Sant Boi (que no falti) i tastar amb plaer vins i tapetes (i que no falti el bon menjar!).

I just al costat, a Can Torrents, podràs visitar el nou espai ‘Fet a Sant Boi, Una Ciutat de Pel.lícula’, que cada any el Fet a Sant Boi dedicarà a un àmbit de la creativat local. En aquesta edició s’ha volgut destacar la riquesa de les arts audiovisuals i cinematogràfiques d’alguns creadors santboians, així que trobareu un lloc on podreu gaudir de sets preparats insitu per a l’ocasió, passis de websèries, tallers, xerrada sobre pel.lícules històriques que van tenir lloc a escenaris de la ciutat des dels 70 entre moltes altres coses 😉

Apropeu-vos a aquest entorn privilegiat i aprofiteu també per a descobrir els tresors patrimonials del Museu de Sant Boi (Can Barraquer), Can Torrents o les Termes Romanes.

I l’últim dia, i com ja és cita obligada amb les Escoles de Dansa, ‘Exhibició de les Escoles de Dansa de Sant Boi’, es faran exhibicions a Can Massallera.

Programa cultural a la Fira Purissima’17

#VICULT 6, 7 i 8 de desembre.

6 desembre
12h. PALOS DE CIEGO.
És possible que a la vostra vida hagueu sentit moltes i emocionants cançons, ells simplement han escollit unes quantes versions acústiques i el bon gust del músic Raül Thovar ha fet la resta.
13h. TROBAR DE MORTE.
És un grup de darkfolk que neix com a projecte musical de la mà de Lady Morte, una instrumentista espanyola que es va inspirar en la vesssant més fantasiosa de l’Edat Mitjana i els móns de fantasia.

7 desembre
12h. THE VINOS.
Parlem de tres amics de Sant Boi amants del pop i d’un bon caldo vermell. Assagen temes divertint-se i de pas, fer-ho també amb nosaltres.
13h. FAR.
Un trio format per Francesc cardona a la guitarra, Arnau Barrios al violí i Ricard Ros a les flautes i gaites. El far és el darrer punt de la terra o el primer si venim del mar. Fan músiques d’extrems de terra com Irlanda, Bretanya, Galicia i altres indrets màgics.

8 desembre
12h. FUM, FUM, FUM! Nadales il.lustrades i musicades.
Presentació d’un disc-llibre que recull 12 nadales tradicionals versionades, interpretades i il.lustrades per artistes, dissenyadors i músics locals, una explosió de talent ciutadà com Alexis Bukowski, Chet, Josep Ina, Trau, Helena Garcia, Eskalonaos, David Moreno, Aston, Francesc Baiget, Riu, Javier Adell, Coet, Toni Carbos, David Coronel, Manu Sardu, Sigma6, Raquel Gu, Olvido París, Anna Claret, Molsa, Marta Guijarro, Carmen Doorá, Ivan Bravo, Deskartats, Ivan Castro i Ismael Clark. Es comptarà amb la participació musical d’alguns dels grups com CHET, OLVIDO PARÍS, ESKALONAOS i CARMEN DOORÁ.

#FET A SANT BOI, Una Ciutat de Pel.lícula. 6 i 7 de desembre.

Arts audiovisuals i cinema de creadors santboians.
Un espai on podreu gaudir del cinema fet en directe, amb diferents sets preparats per a fer cinema entre tots gràcies a la col.laboració de diferents creadors de la ciutat que ens ensenyaran com es fan curts, websèries, mostraran els seus treballs i fins i tot realitzaran castings! Els creadors d’aquesta edició són José Luis López, realitzador de ‘Mi amigo Naim’, David Murga i, autor de la websèrie ‘El viaje de nuestras vidas’, Artichoke Stopmotion amb tallers sobre el tema, Fran Granada i la famosa webserie ‘The Voids’, Laura del Valle documentalista que ens presentarà una acció participatva, Eduard Ruiz i Aitor amb un taller de televisió etíope o Pere koniec que farà una xerrada sobre rodatges mítics realitzats a Sant Boi des dels anys 70!

#EXHIBICIÓ DE LES ESCOLES DE DANSA DE SANT BOI 8 de desembre:

Dansa a Massallera per la Puríssima:
Exhibició de coreografies de dansa

15,30h Estudi Baobabs
17h Academia Susy
18,30h Dancefit Bumbàstic
20h Academia Luisa Fernando
21,30h Escola Fip Ball

Més informació al programa de la Purissima’17.
Bona Puri! 😉

I si vols saber més, aquest dilluns llancem el butlletí mensual de Cultura , així que si encara no el reps, inscriu-te AQUÍ !

Trackbacks

  1. […] presentació – concert del projecte serà durant les Festes de la Purissima, a l’Espai ViCult el dia 8 de desembre 13h. amb el concert d’ESCALONAOS, Olvido París, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s