FESTIVAL ZERO, DE QUAN LA UNIÓ FA LA FORÇA!

Us recordeu de quan us parlàvem de 7 municipis de la provincia de Barcelona, que plegats haviem creat una xarxa de teatre i que voliem unir esforços i idees i tirar endavant projectes engrescadors, innovadors i fets a mida per al gaudi dels teatres de les nostres ciutats? Doncs tres produccions més tard, acords amb el Teatre Nacional de Catalunya i el Teatre Lliure, complicitats amb joves creadors i molts esforços, els Teatres en Xarxa presenten una nova proposta d’arts escèniques diferent, multidisciplinar i que ja te gira establerta amb d’altres espais escènics: arriba el Festival Zero!

La primera edició del Festival Zero és un encontre de tot un dia amb els nous formats escènics, el teatre com les altres arts es mesclen per enriquir-se i per a ser llegits de moltes més maneres per molta més gent. El Zero serà un festival de teatre, música, dansa i creació organitzat per Teatres en Xarxa que busca suprimir la distància entre el públic i l’artista. A Can Massallera trobareu espectacles en directe, propers, que emocionen, innovadors i que busquen la proximitat i el diàleg amb el públic jugant i comunicant-se amb ell.

Des del matí, l’espai es convertirà en un lloc on passaran coses, des de tallers creatius per a canalla i performances que tindran la complicitat d’algunes companyies locals com l’Escola Hamlet o Les Gàl.lies, i 3 espectacles que que proposaran al llarg del dia com a eix vertebrador d’aquesta proposta:

  • Dansa amb ‘CONSEQÜÈNCIES‘ de la cia MOVEO teatre físic

    Una proposta feliç, divertida, irònica i diferent que parla de les fronteres entre la realitat i la ficció. El grup ha estat companyia resident i Premi Moritz del Públic a la millor estrena d’arts de carrer de la Fira Tàrrega 2017. Un imprescindible!

  • Multidisciplinar i micro, amb ‘MI GRAN OBRA’ amb David Espinosa

    Heu sentit a parlar del teatre d’objectes? I d’un espectacle petit petit que es va fer al Mercat de les Flors on sols hi cabien 5 espectadors? Doncs, ecco, Espinosa proposa una història gran explicada amb les coses més petites, una taula plena d’objectes, 20 cadires i 20 prismàtics. Gaudeix-la perquè t’assegurem serà una experiència diferent.

  • Espectacle de teatre amb ‘A.K.A (Also Known As)’ amb Albert Salazar

    La història d’un jove adolescent, de classe mitjana, amb pares adoptius, que utilitza el Tinder i s’enamora, i es fica en embolics, i el jutgen, amb prejudicis, amb pors socials… Una història agil, atrevida de llenguatge jove i punyent.

Veniu, escolliu i experimenteu, o agafeu-ho tot!

[Els aforaments són molt reduïts, el Festival Zero és un dels 4 espectacles en abonament, però si vols pots agafar una entrada individual per 8e.]

Més informació a Teatres en Xarxa i a Cultura Sant Boi.

Mira i descarrega’t el programa AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Anuncis

Trackbacks

  1. […] no us voliem esberar gaire abans, però com deiem, Teatres en Xarxa no […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s