SUBVENCIONS MUNICIPALS 2018


(imatge Meltwater)

Torna el període de petició de subvencions municipals 2018 per part d’entitats, organitzacions i projectes ciutadans, una normativa que des de l’any passat va ser modificada a partir dels canvis a la Llei de Procediment Administratiu Comú i a l’aplicació de la nova Llei de Transparència, tal i com recordàvem en aquest text de l’any passat.

A partir del 31 de gener i fins al 13 de febrer (ambdós inclosos), tots aquells interessats tindran temps de lliurar la documentació necessària per a rebre ajudes des de l’Ajuntament, i, en el nostre cas, a projectes culturals d’interès general. Per aquesta edició, la línia de subvencions segueixen la tendència marcada l’any passat, amb alguna petita novetat més que resumim a continuació:

  • La documentació que es lliuri haurà de ser en suport digital USB, però també hi ha la possibilitat de lliurar-la via telemàtic, per mitjà de documents pdf a l’Apartat de Subvencions al web municipal.
  • S’hi han afegit noves tipologies de programes que poden ser objecte de subvenció, com projectes culturals en l’àmbit de les arts visuals, i de festivals de música amb presència d’intèrprets locals que no estiguin inclosos en activitats com la Festa Major, festes de barri, revetlla de Sant Joan o cap d’any.

Cal recordar que en els criteris selectius que també podreu consultar en el mateix apartat, es destacarà que els projectes culturals fomentin la cohesió i la integració social, la singularitat, l’impacte ciutadà i social i la creació de projectes realitzats en xarxa local, és a dir, cooperant amb altres entitats de la ciutat. Tot plegat respon a la voluntat d’una major implicació ciutadana en la transformació col.lectiva de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s