UN FEBRER A RITME DE CARNAVAL

Estem a menys d’una setmana vista del Carnaval!
Sí sí, són aquells dies previs on el rebombori festiu, canviar de personalitat, criticar a dojo i fer broma àcida està permés i on el ‘visca la rauxa, visca la festa’, trenquen la disciplina més seriosa de la resta de l’any… Esteu preparats petits i grans per aquest Carnaval?

Des del primer dia fins a l’últim del Carnaval, hi haurà activitats a diferents parts de la ciutat:

8 febrer CARNABALL a MARIANO

Des de les 17.30h. a la Pl. Assamblea. Inici del Carnaval amb la celebració del dia de la truita amb un ball de disfresses, tallers infantils, tallers i exhibicions de ball com samba brasilera i festa a dojo!

9 febrer RUA DE CARNESTOLTES ESCOLA JOAN BARDINA

Des de les 15h., voltarem pels carrers del barri acompanyant els nens i nenes a ritme de samba. Organitza AMPA de l’escola.

9 febrer CARNAVAL COOPERATIVA MOLÍ NOU 2018

Prepareu les disfresses que arriba el Carnaval a la Coope!
Des de les 17:30h la tradicional rua del rei Carnestoltes que sortirà de Pl. Mariana Pineda i passejarà pels carrers del barri. Després ball de disfresses a la Pl. Carles Massó i Blanch, i premis per a les millors disfresses. I per si no en teniu prou, el 14 de febrer enterraran la sardina.

10 febrer GRAN RUA CARNABOI 2018

L’acte central de ciutat del Carnaval serà dissabte amb la gran Rua CARNABOI que començarà a les 18h. Més de 25 comparses i 2.000 persones faran un recorregut de Carnaval acompanyats de mil personatges, carrosses personalitzades i ganes de cantar i fer coreografies, com sempre, grups temàtics que ompliran de sorpreses les nostres expectatives. I la vella piratessa Miranda, realitzada pels nens i nenes del taller de pintura del CCCA, encapçalarà el comandament de la Rua un any més!

Horaris per a la RUA CARNABOI

17 h. Concentració dels participants al c. Baldiri Aléu.
18 h. Sortida des de c. Baldiri Aléu.

RECORREGUT: c. Baldiri Aleu, Pau Clarís, Tres d’Abril, Francesc Macià i Lluís Pascual Roca fins a la plaça de la República (davant Mercat de la Muntanyeta).

19.30 h. (hora aproximada). Final de festa, desfilada comparses i discurs del Rei Carnestoltes a la plaça de la República.

I ATENCIÓ, si sou un grup gran, recordeu-vos d’inscriure-us abans del 5 de febrer en AQUEST espai!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s