VINE A LA FESTA MAJOR’18, TENS 6 RAONS DE PES!

I torna, ja la tenim aquí!

La Festa Major de Sant Boi, la festa gran de la ciutat torna aquest maig de primavera per a fer-nos pujar les ganes de divertir-nos i les alegries del bon viure!

Aquí us proposem 6 raons per venir a la Festa Major’18 a les quals no podreu dir que no, així que ja us podeu anar reservant les dates del 18 al 21 maig:


1. Una festa feta entre tothom i per a tothom.

Hi ha més de 10 entitats implicades directa o indirectament en l’organització dels actes, sigui en la gestió, o en els seus continguts: les Carxofetes gestionarà la ‘Fira familiar del joc i de
l’aventura’, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi la ‘Matinada de gralles’ i la ‘XIX Trobada Gegantera’, Percussió de Diables Casablanca i Diabòlics Músics la ‘Tabalada’, amb els Diables de Casablanca i Diables de Sant Boi el ‘Correfoc’, L’Estudi Dansa i l’ ‘Exhibició dels Balls de Saló’, la Colla Castellera Cornellà en residència fa la ‘Diada Castellera’ o la Jove Companyia de Dansa Loida Grau amb el ‘SBEM’ entre molts d’altres actes.

També es potenciarà la descentralització de la Festa Major a altres territoris de la ciutat, com a Ciutat Cooperativa i Molí Nou on hi haurà espectacles d’arts de carrer i a Marianao Sant Boi en Moviment (SBEM), la programació d’espectacles de dansa contemporània que es va encetar l’any passat.

2. Un pregó amb el millor cuiner del món (nostre!).

Albert Mendiola, el xef santboià Cuiner de l’Any 2017 i Carxofa d’Or 2018 farà el pregó d’aquesta edició, donant especial importància a la cuina de proximitat i a la qualitat dels productes del Parc Agrari.

3. Un extens programa de (grans) concerts de música.

No podien faltar els concerts de Festa Major, els grans i els de petit format: prepareu-vos els romàntics que arriba l’estrella llatinoamericana Carlos Baute al primer dels dos concerts que es faran al c. Baldiri Aleu! Dissabte es canviarà de registre total amb el mestissatge reivindicatiu dels valencians La Raíz. I la Pl. Agricultura no es queda curta perquè hi haurà The Spring’s Team Band, el tribut musical a Bruce Springsteen de Manel Fuentes, Hotel Cochambre, la rumba catalana de Sabor de Gràcia, el folk de les Roba Estesa o el flamenc a la Muntanyeta de María Terremoto.

4. Mourem l’esquel.let amb tanta música i propostes de dansa!

El ball, un dels ingredients imprescindibles de tota festa major arribarà de la mà de la ja quasi orquestra resident Orquestra Selvatana, un clàssic de la programació, SwingBoi, un nou col·lectiu de swing de la ciutat, ExtremBand, versions del rock i del pop inovidables o l’Exhibició de Balls de saló a la Pl. Ajuntament…. I ep, que la pista resta oberta per a qualsevol inciativa d’arts del moviment, des del Sant Boi es Mou fins a la Festa dels 40 on Tour amb la música electrònica de fons.

5. Perquè som una ciutat exemplar i oberta.

No està mai de més recordar que la Festa Major segueix un Protocol contra agressions sexistes, una mesura que vetllarà per mantenir els espais d’oci lliures d’agressions sexistes. A la plaça de l’Ajuntament i a la plaça de l’Agricultura hi haurà carpes per informar i atendre a qui calgui.

6. Perquè tenim el millor Piromusical del Baix Llobregat! 😉

L’espectacle enlluernador que cada any ens dur les millors cascades,  volcans d’espurnes i llums de final de festa!

I encara ens queden moltes coses més per a explicar-vos, com les propostes del dilluns de pont o que el cartell és de l’il.lustrador local David Moreno. Però això serà ben aviat, de moment ja teniu un bon i imprescindible aperitiu! 😉

AQUÍ Programa Festa Major’18. MIRA’L i FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa Festa Major’18. DESCARREGA-TE’L!

Més informació a cultura.cat i a santboi.cat/festamajor

Comments

  1. Jonatan says:

    Buenas os mando este mensaje porque e recibido el viviré Sant Boi pero no el horario y eventos que se realizarán, nose a qué hora y día toca hotel cochambre no la banda de manuel fuentes, me gustaría saber cuándo tocan, lugar y hora.
    Gracias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s