UN MAIG AMB L’ALTAVEU FRONTERA PER A GRUPS EMERGENTS


Torna el Festival Altaveu (7 al 9 setembre’18), que aquest any està d’aniversari, fa 30 edicions, i amb ell, el concurs per a bandes emergents Altaveu Frontera, l’objectiu del qual és promoure bandes emergents del panorama dels països catalans.

El Frontera va ser un dels primers concursos d’aquesta mena que van sortir en el sector musical català als 90. Alguns dels referents de la música feta a casa van sorgir, precisament, d’aquesta iniciativa pionera creada a Sant Boi, com Sidonie o Love of Lesbian que van rebre l’empenta necessària per passar a la música més comercial.

En aquesta edició fronterera, i des del 1 al 31 de maig, les bandes novells i emergents podran presentar 2 propostes a través de la plataforma Riff Bizz. Les condicions de les 4 bandes finalistes seran les mateixes, actuar dins el marc del Festival i un catxet net de 600 euros nets.

Però no tot acaba aquí, les propostes es votaran per decisió popular via on-line des del web Riffbizz del 1 de juny al 10 de juny.  En sortiran 30 propostes i un jurat proposat pel Festival (format per persones relacionades amb el món de la música, periodistes, programadors i gestors) n’escollirà altres 10 propostes més, és a dir un total de 40 propostes. Les 4 propostes guanyadores actuaran a la 30a. edició del Festival Altaveu 2018… SORT i endavant! 😉

Més informació al web del Festival Altaveu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s