FESTA MAJOR’18: UNA FESTA PER A LA CANALLA!

I pels més menuts de la casa què els espera aquesta Festa Major?
Doncs un munt d’activitats molt diferents per a tots els dies i repartides per tota la ciutat, malgrat que la majoria es concentraran al Parc de la Muntanyeta. Som-hi!

DIVENDRES 18 MAIG

BALLS DE SALÓ PER A NENES I NENS

17.30h. A Pl. Ajuntament.

Balls de Saló per a nenes i nens amb berenar i sorpreses.
Organitza SantBoiBall.

 

DISSABTE 19 MAIG

DALTABAIX

Des de les 11h. a Diferents espais centre.

Una nova edició de la trobada de grups instrumentals i corals dels alumnats de la Blai Net, altres escoles de música de municipis veïns i diverses agrupacions musicals!

(Associació Cultural Girona Banda Band, Els Músics de Gràcia, Escola Municipal de Música de Sant Andreu- Mestre Pich Santasusana,  Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat, Escola Municipal de Música Aulos de Cerdanyola, Coral Pedres Blanques,  Agrupament Musical Sant Josep Obrer, Escola Municipal de Música Blai Net). Organitza EEM Blai Net.

FIRA FAMILIAR DEL JOC I DE L’AVENTURA

11 a 14 h.. i de 17 a 20 h.. A Parc Muntanyeta

Hi haurà espai de jocs, llocs on faran manipulació i aprenentatge al  consum de temporada i de la cuina sostenible, jocs gegants de taula, tallers, esports amb Beisbol al Carrer i des de les 12h. hi ha propostes teatrals com Cadira de la Cia. La Gàl.lia, Gargot d’aigua de la Cia Guixot basats en el joc i les andròmines
Organitzen Col.lectiu Karxofetes amb Ajuntament.

XXIX TROBADA GEGANTERA DE FESTA MAJOR I CERCAVILA

17.30h. Inici del recorregut des de Pl. Ajuntament

Aquesta trobada organitzada per la Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi  comptarà amb 10 colles d’arréu de Catalunya (Malgrat de Mar, Moja, Sant Quirze del Vallès, Piera, Sant Antoni de Vilamajor, Corbera, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca i la Colla de gegants de Casablanca).

Com sempre, serà una bona estona per a gaudir de la gran fauna de personatges tradicionals i contemporanis, i de interessants peces artesanes… Aquest any la nostra Laieta, la gegantona de la Colla dels Geganters i grallers de Sant Boi fa 15 anys, se’ns fa adolescent!

17.00 h. – Plantada de gegants a la Pl. Ajuntament
17.15 h. – Baixada dels gegants de Sant Boi des de c. l’Alou a toc de matinades.
17.30 h. – Inici cercavila de Gegants

Recorregut: Pl. Ajuntament, Rambla Rafael de Casanova, c. Pi i Margall, c. Compte Borrell, Pl. Presas, c. Jaume I, c. Francesc Macià, c. Cerdanya, c. Pau Claris, c. Baldiri Aleu i arribada l’Amfiteatre de la Muntanyeta, on aniran entrant les colles convidades a cop de rodolí.

 

DIUMENGE 20 MAIG

TERCERA TROBADA D’ANIMALS. FIRA D’ENTITATS ANIMALISTES.

De 11 a 15h. Parc de la Muntanyeta.

Hi ha haurà tallers per aprendre sobre els gossets més petits, sobre higiene, alimentació, normes bàsiques d’educació canina, etc, sabràs qui ens acompanya i viu pel Parc de la Muntanyeta, en un recorregut guiat, la feina que fan a la Protectora d’animals amb contacontes de gats i gossos

FIRA FAMILIAR DEL JOC I DE L’AVENTURA

De 11 a 13.30 h. i de 17 a 20 h. al Parc de la Muntanyeta.

Hi haurà espais d’experimentació i jocs, ‘autochoques’ ecològics 😀  colles castelleres de fusta, bicicletes, cadires, tubs, espirals, ventiladors i tot allò que es pogui convertir en un joc, a banda d’un espectacle amb clown, espai de manipulació de consum de tenmporada i cuina sostenible o la importància de gestionar els residus!

DIADA CASTELLERA

12h. A Pl. Ajuntament

Una diada excepcional amb la participació dels Minyons de Terrassa (que van convertir Sant Boi en una Plaça de Nou l’any 2015, descarregant els camisa malva un tres de nou amb folre), Castellers de la Sagrada Familia de Barcelona, i els Castellers de Cornellà, una trobada que cada any organitzen els nostres fadrins residents.

DILLUNS 21 MAIG

FIRA FAMILIAR DEL JOC I DE L’AVENTURA

De 11 a 13.30 h. al Parc de la Muntanyeta.

LA FESTA D’AIGÜES

Vols construir i fer navegar un vaixell? Jugar amb tauletes
interactives i passar-te tots els nivells del cicle de l’aigua?
O transportar aigua sense perdre’n ni una gota?
Aigües de Barcelona et porta un munt de jocs a la festa
d’Aigües. Si tens entre 3 i 12 anys, vine a jugar!

12 h. al Parc de la Muntanyeta.

EL LLOP FEROTGE.
de
COMPANYIA PRÍNCEP TOTILAU

Un espectacle molt recomanat, amb actors, titelles i màscares! Has sentit mai a parlar d’un judici al llop ferotge? ;D
El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se cruspit la caputxeta, l’àvia, sis cabres i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular. Quin serà el veredicte? És realment culpable o potser senzillament tenia molta gana?

 

De 11 a 13h. i de 19 a 21h. a Barri Marianao – Pl. Teresa Valls i Diví.

S.B.E.M. SANT BOI BALLA!
Activitat per a tots els públics

S.B.E.M. és un espai dedicat a la dansa i les arts de carrer, i celebra la seva segona edició durant la Festa Major. El programa inclou actuacions professionals de dansa, hip-hop, circ, trampolí… així com l’espectacle El cos. Sorra de tots els deserts, una creació comunitària amb direcció del coreògraf Bebeto Cidra que ha comptat amb la participació de més de 30 santboians i santboianes. Us proposem un dilluns festiu envoltats de dansa i moviment!
Organitza Jove Companyia de Dansa de Sant Boi i Ajuntament.

Amb exhibicions de Rubén Moreno, Sandra Ramón (Sant Boi) i Gemma Avilés, actualment ballarins professionals, Companyia Nouvas, Companyia Planeta Trampolí, Companyia Cobosmika,
Sant Boi Balla, Companyia La Taimada, Jove Companyia de Dansa de Sant Boi i escoles de dansa del barri de Marianao.

 

18.30h. a Barri Cooperativa – Molí Nou i c. Pau Casals.

COOPE ARTS DE CARRER
Activitat per a tots els públics

Amb The Incredible Box. Fa 150 anys, les arts viatjaven en barraques de fèria aplegant al seu interior les set meravelles del
món! La millor cantant d’òpera, el millor mag del planeta, el millor i més audaç acròbata; i tot plegat acompanyat de decorats extraordinaris… The Incredible Box recupera la fantasia, la màgia i l’humor d’aquells espectacles a través d’una sèrie de números entranyables.

 

AQUÍ Programa Festa Major’18. MIRA’L i FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa Festa Major’18. DESCARREGA-TE’L!

Més informació a cultura.cat i a santboi.cat/festamajor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s