FESTES DE BARRI, D’ARA AL JULIOL’18!

No hem acabat encara la Festa Grossa de Sant Boi que ja entrem de ple a  d’altres no menys importants per a tothom, les festes que celebrem de més aprop amb els veïns del nostre barri, aquelles on baixes al carrer i petes la xerrada, comparteixes una estona de concert o fins i tot t’hi poses a dinar amb els de la porta del costat… Ara comencen les festes de barri, un periode festiu que finalitza al juliol i que com us comentàvem l’any passat, pots anar saltant d’un cap de setmana a l’altre fent com a l’oca!

Cadascuna d’aquestes celebracions festives són diferents i mostren el tarannà i riquesa pròpia de cada districte ciutadà. I com l’any passat, no volem que us en perdeu cap, per això hi ha una imatge gràfica conjunta en format “circuit” i després, una per cada barri amb picades d’ull a cadascún dels seus atributs més propis que han estat consensuats amb cada comissió de festes que són qui millor poden valorar la proximitat i pertinença al seu territori:

Aquest any, a Centre-Vinyets hi apareix el Centre d’Art, Can Massallera, l’home dels nassos o els Gegants de Sant Boi entre d’altres. A Casablanca, la paella popular, instruments grallers o els gegants del barri. A Marianao han volgut destacar la festa de l’escuma, l’edifici del Casal o el sopar popular. I a Ciutat Cooperativa destaquen els edificis, la sardinada i el carrilet, i per últim, a Camps Blancs el cinema a la fresca, edificis del barri o instruments flamencs, tota una riquesa iconogràfica i popular! 😉

Les dates de celebració de les festes seran les següents:

Centre/Vinyets 25 al 27 maig
Camps Blancs 1 al 3 juny
Marianao 8 al 10 juny
Cooperativa 21, 22 i 24 juny
Casablanca 29, 30 juny/ 1 juliol

I com la Capvuitada és tot seguit aquesta mateixa setmana de maig, us avancem les activitats més destacades, com les catifes florals on participaran més de 20 entitats i col·lectius, el concert de The Lazy Lies i ball de l’orquestra La Chatta, el Causound, les Havaneres amb el Rom cremat amb Els Pescadors de l’Escala, el Correfoc amb els Diables Sant Boi, la cercavila dels Gegants de Sant Boi o el Vinyets Balla.

La novetat però d’aquesta edició és la Gimcana, una nova iniciativa del districte que es fa aquest any per primera vegada, amb l’objectiu de donar presència a entitats juvenils i per tal que puguin treballar conjuntament entre elles. La Gimcana es desenvoluparà per diferents espais del territori del districte i serà organitzada pels esplais dels barris (CAU, Esplai la Barretina, Esplai Cargol i Grup de joves Xivarri)… Força i festa!

AQUÍ Programa Capvuitada’18 FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa barri Camps Blancs’18 FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa barri Marianao’18 FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa barri Cooperativa – Molí Nou’18 FISGONEJA’L!

AQUÍ Programa barri Casablanca’18 FISGONEJA’L!

Més informació a cultura.cat i a santboi.cat/festesdebarri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s