5 BONES RAONS PER NO PERDRE’S LA TEMPORADA D’ARTS ESCÈNIQUES D’AQUESTA TARDOR

Tenim ànima teatrera a Sant Boi, i és que aquesta inquietut artística sempre ha estat molt present a la nostra ciutat! A l’actualitat hi ha més de 6 companyies teatrals amateurs i una programació professional d’arts escèniques de gran qualitat que ens ofereixen les propostes de Can Massallera per adults i els espectacles familiars als diferents districtes… Ara però et donarem encara més raons per a que no et perdis aquesta propera temporada de tardor, i mentre esperarem amb ganes què ens proposen totes aquestes iniciatives amb ànima!

1. Maleïdes les guerres! Un espectacle imprescindible per a commemorar el Dia Internacional de la Pau.

Des de fa dues edicions, la temporada tardor / setembre-desembre s’inaugura al mateix temps que aquesta efemèride, i és una proposta artística gratuïta de gran qualitat que reflexiona al voltant del conflicte per demanar la pau.

L’actriu Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina presenten l’espectacle amb música en directe “Malaïdes les guerres (i aquell qui les va fer)”, basat en textos i adaptacions, des d’Ovidi Montllor a Bob Dylan o Silvio Rodríguez, que mostren la degradació de la condició humana com a conseqüència de les guerres. Ser-hi ens farà ser solidaris. Ideal per a qui li agradi ajudar els demés i mostrar-se proper a persones que viuen vides molt dures.

2. Una històrica show-woman, la Lloll Beltran.

Que es faci un monòleg teatralitzat amb desenes de personatges no és pas fàcil, però aquesta artista a més ho fa amb una gràcia i una frescor que acaba seduïnt-nos sempre. A “El secret de la Lloll” la veurem ballar i enredar. Adeqüat per a tots aquells que necessitin una dosi intensa de bon riure assegurat!

3. Una petita llum sobre el món laboral i amb premi!

Com us comentàvem, la qualitat de tots els espectacles està garantida, i alguns duen premi, com aquest: “Fairfly” planteja un ERO, la lluita com alternativa i l’empreneduria com a opció en un món laboral cada cop més complicat. Aquesta proposta teatral acumula 5 dels premis més prestigiosos del món del teatre que ha guanyat la Cia. La Calòrica: Premi Butaca al millor espectacle de petit format i al millor text, Premi de la Crítica millor espectacle de petit format, Premi Max espectacle revelació i millor text revelació. Adeqüat per a qui li agradi reflexionar i es vulgui endur el regust d’haver vist una peça 10!

4. La màgia com a inici de la programació d’espectacles familiars

La presentació de la temporada comença amb una gran festa plena de màgia i sorpreses, i aquesta vegada es celebra a l’aire lliure a Marianao!

Podreu conèixer les aventures de l’estrany viatge del Senyor Tonet, gaudir de la màgia i l’humor del Mag Ramó (de Màgia Júnior, el coneixeu?) i participar en les propostes del Kiosk que oferirà Circula Cultura, tot en un matí ple màgia i de diversió per acomiadar l’estiu. Ideal per als futurs mags i magues i admiradors de les coses inexplicables.

5. Propostes innovadores i molt celebrades per als més joves

Que arribin dues produccions per als més petits de gran èxit i de tanta qualitat és molt celebrat, i totes dues imprescindibles:
“Aladdin #ThePopMusical” és un espectacle musical ple de talent i whatsapp, ple de coreografies trepidants i grans temes musicals i una versió actualitzada del classic de Disney ambientat a Los Angeles. I “El Petit Dalí i el camí cap als somnis”, un gran gran èxit musical que explica la història d’un petit geni nascut a Figueres, amb humor i fantasia! Ideal per als jovenets amb marxa, i que apreciin la música i les històries més súper!

 

Entrades ja a la venda…

 

Mira’t el programa de Can Massallera AQUÍ
Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ
Més informació AQUÍTrackbacks

  1. […] la Temporada d’Arts Escèniques sempre hi a lloc per a la música: des de la cita clàssica de l’hivern amb l’Orquestra […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s