PROPOSTES PER ALS + GRANS ;)

Els més grans dels més petits, són aquelles edats complicades quan els nostres petits ja no són petits però tampoc són del tot grans, i ens costa trobar alguna cosa que els agradi i distregui de debó. Per tant, que arribin varies produccions per aquestes edats d’èxit i de tanta qualitat és molt celebrat, i més quan totes són imprescindibles:

“Aladdin #ThePopMusical”

és un espectacle musical ple de talent i de whatsapps, amb moltes coreografies trepidants i grans temes musicals i una versió actualitzada del classic de Disney ambientat a Los Angeles. Ha estat nomenat el millor musical infantil del 2016.

“The Dumpy Lobsters”

i el jazz en familia. Una proposta innovadora on un concert de jazz es converteix en una experiència familiar, recuperant l’hora de l’aperitiu i la taverna com espai de convivència on els petits podran descobrir els sons del contrabaix, el teclat, del saxo i el trombó en un concert ple de ritmes i humor. Concert emmarcat en la XXVII Mostra de Jazz de Sant Boi. Amb Oscar Font, Artur Regada i Francesc Puig.

“El Petit Dalí i el camí cap als somnis”

un gran espectacle també musical que explica la història d’un petit geni nascut a Figueres, la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella, amb humor i fantasia! (espectacle renovat després de diverses temporades d’èxit al Teatre Poliorama).

Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s