PROPOSTES PER ALS + GRANS ;)

Els més grans dels més petits, són aquelles edats complicades quan els nostres petits ja no són petits però tampoc són del tot grans, i ens costa trobar alguna cosa que els agradi i distregui de debó. Per tant, que arribin varies produccions per aquestes edats d’èxit i de tanta qualitat és molt celebrat, i més quan totes són imprescindibles:

“Aladdin #ThePopMusical”

és un espectacle musical ple de talent i de whatsapps, amb moltes coreografies trepidants i grans temes musicals i una versió actualitzada del classic de Disney ambientat a Los Angeles. Ha estat nomenat el millor musical infantil del 2016.

“The Dumpy Lobsters”

i el jazz en familia. Una proposta innovadora on un concert de jazz es converteix en una experiència familiar, recuperant l’hora de l’aperitiu i la taverna com espai de convivència on els petits podran descobrir els sons del contrabaix, el teclat, del saxo i el trombó en un concert ple de ritmes i humor. Concert emmarcat en la XXVII Mostra de Jazz de Sant Boi. Amb Oscar Font, Artur Regada i Francesc Puig.

“El Petit Dalí i el camí cap als somnis”

un gran espectacle també musical que explica la història d’un petit geni nascut a Figueres, la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella, amb humor i fantasia! (espectacle renovat després de diverses temporades d’èxit al Teatre Poliorama).

Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Trackbacks

  1. […] pels pares i mares, NO us perdeu l’últim espectacle familiar d’aquesta temporada, “El petit Dalí” el proper diumenge 16 […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s