ESPECTACLES TEATRALS PER A REFLEXIONAR…

Des de fa un parell d’anys la Temporada d’Arts Escèniques de tardor s’estrena amb un espectacle gratuït que commemora el Dia Internacional de la Pau, una iniciativa que es realitza junt amb el Dept. municipal de Cooperació, i que fomenta la vessant també compromesa de l’art teatral. Aquesta estrena junt amb “Fairfly” que arribarà l’octubre, són segurament les dues propostes que més incideixen en el compromís i la reflexió d’algunes de les idees que els seus guions llancen al públic que assistirà a aquests espectacles.

1. Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer!

Una proposta artística gratuïta de gran qualitat que barreja música, recital i veu i que amb diferents textos reflexiona sobre l’existència del conflicte i la pau.

L’actriu i autora del guió Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina presenten l’espectacle amb música en directe “Malaïdes les guerres (i aquell qui les va fer)”, basat en textos i adaptacions, des d’Ovidi Montllor a Bob Dylan o Silvio Rodríguez, que mostren la degradació de la condició humana com a conseqüència de les guerres, veritats colpidores que moltes vegades, ens anestesien i que oblidem. Seran paraules i veu que ens commouran. Ser-hi ens farà ser solidaris.

23 setembre 19h. Can Massallera. gratuït

2. Fairfly.

Aquesta proposta planteja un ERO, la lluita com alternativa i l’empreneduria com a opció en un món laboral cada cop més complicat. Qui no s’ha vist colpejat per la crisi, qui no ha vist patir algú o haver d’ajudar a algú proper. La Cia. La Calòrica, sempre crítica i punxant en temes socials, ja en va parlar en el seu anterior espectacle sobre el fenomen de les feines de merda, i aquí, sense perdre la ironia i l’humor, continua. Fairfly acumula 5 dels premis més prestigiosos del món del teatre: Premi Butaca al millor espectacle de petit format i al millor text, Premi de la Crítica millor espectacle de petit format, Premi Max espectacle revelació i millor text revelació.

28 octubre 19h. Can Massallera. venda entrades a Ticketea.

 

Mira’t el programa de Can Massallera AQUÍ
Venda d’entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

 

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s