UNA PURISSIMA’19 TAMBÉ CULTURAL!

En pocs dies tindrà lloc la clàssica cita prenadalenca de la Fira de la Puríssima, la 72a., una de les fires més antigues i visitades de Catalunya:

Amb més de 100.000 visitants de mitja, la Puri ens farà gaudir amb  cultura gastronòmica i productes de proximitat a la Carpa fresca, la 4a Mostra de Foodtracks i la 5a Fira de Cervesa Artesana, amb una Fira tradicional imprescindible, com el planter, la Fira de Nadal i el pessebre artístic o els gegants. I allò que no podia faltar, l’espai de la cultura SB, amb el ViCult, el Fet a Sant Boi o les exhibicions de dansa a Massallera, que mostraran el molt talent cultural que tenim a ciutat 😉 Un clar exemple, el 72è cartell d’enguany realitzat per la il·lustradora santboiana Raquel Gu… Comencem! 

UN ViCULT MOLT MUSICAL.

La terrassa del Museu serà un altre cop l’espai #Vicult18, la parada ideal per a descansar i gaudir del terrassing, escoltar la bona música que es fa a Sant Boi i fer un tast de vins:

Dijous 6 de desembre, us acompanyaran DEKER, guitarrista i productor de l’escena musical catalana, en discos i gires amb Dorian, Rafa Pons o Partido, amb cançons sinceres i vitalistes. RAQUEL LUA, és de Barcelona una veu melismàtica amb segell mediterrani.

Divendres 7 de desembre, les D9 o les noies al poder! Nou veus joves de Sant Boi i una gran aposta de futur. Els NOS (New Old Style) interpreten cançons emblemàtiques dels 80 i 90.

I el dissabte 8 de desembre, els BIG ALMONDS, plend de referents entre el rock dels vuitanta i l’actual. Els SAWARO, o el rock clàssic amb tocs de blues. Descanseu i pareu molt les orelles!  

FET A SANT BOI.

El Fet a Sant Boi és un espai pensat per a donar visibilitat al talent, a la creativitat i a iniciatives i projectes santboians en l’àmbit de la cultura. Aquest any el FaSB reunirà les acadèmies de música de la ciutat, grans difusores de la formació i la sensibilitat musicals: en els Jardins de Can Torrents, diferents escoles de música oferiran actuacions de combos amb l’alumnat, classes en directe, tallers i altres activitats adreçats a totes les edats. Les escoles participants seran LA CÁPSULA DEL TIEMPO, ESCOLA DE MÚSICA CULTURA F, ESCOLA DE MÚSICA BLAI NET i l’ESCOLA DE MÚSICA BECAIRE. Penseu que avui en dia tenim més de 8 bandes de pop,  rock i tradicional que ja s’han fet un espai reconegut a l’aspre món de la música, i molts formats a les nostres escoles: Chet, Les Philippes, Aston, Riu, Coet o Dolo són alguns dels noms que són i han estat… I oju, que hi ha relleu! 😉

EXHIBICIONS DE DANSA A CAN MASSALLERA.

El talent no sols està a la música, també la dansa és una altra de les disciplines on els joves santboians hi destaquen (alguns d’ells guanyant campionats internacionals!). Massallera serà l’espai on podreu seguir l’evolució d’aquests petits artistes a les escoles de dansa on hi fan part:

6 DESEMBRE
11h. Exhibició de dansa a càrrec de SMARKAND TRIBAL.
12.30h. Exhibició de dansa per PLAY DANCE CENTER.
16h. Exhibició dansa de FLIPBALL.
17.30h. Exhibició de dansa amb ESTUDIO BAILE SUSY.
19h. Exhibició de dansa amb BOOMBASTIC DANCEFIT STUDIO.
20.30h. Exhibició de dansa amb SALSAON ESCOLA DE BALL.
22h. Exhibició de dansa amb ACADEMIA LUISA FERNANDO.

7 DESEMBRE
12.30h. Festival de dansa: ‘La Navidad Perdida’, JOVE CIA. DE DANSA DE SANT BOI I LOIDA GRAU DANCE SCHOOL. Donació íntegra a la campanya de la Marató de TV3.
18h. VI Mostra de Dansa ‘Dóna Vida a la Marató’, L’ESTUDI ESCOLA DE DANSA. Donació íntegra a la campanya de la Marató de TV3.
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s