ALTRES FORMATS PER A PÚBLICS MOLT EXIGENTS

El públic infantil és molt exigent, aconseguir tenir la seva atenció és tot un repte, per això des de la creació artística cal fer un esforç considerable, i per aquesta raó, els petits estan més obert a les propostes innovadores, on es barregen generes i on els inputs amb l’espectador són constants i engrescadors. I per aquesta temporada, gran part de la nostra proposta ha anat per aquí, duent-vos espectacles amb aquest punt diferenciador… I segur que us encantaran, perquè els hem escollit seguint el nostre nas i els vostres comentaris 😉

COMANDO IMPRO, OPERACIÓ LLIBRE

Teatre improvisació

Un grup d’improvisadors durament entrenats en la disciplina de l’humor tenen una missió: aconseguir que la platea es mori de riure. Només podran fer servir els llibres que el públic porti per crear les històries al moment, obrint per qualsevol pàgina, sense escenografia, sense guió, i sense vergonya… Un experiment on pot sortir de tot!

Espectacle tot terreny i interactiu que promet una funció única i irrepetible per a infants, joves i adults. De la companyia Impro Barcelona.

LA MALETA

Concert teatralitzat

Sabeu què és la música klezmer? Tres músics itinerants arriben carregats amb una maleta xerraire que li agrada explicar històries: que si un aprenent de sabater que volia tocar el violí, un clarinet que es va quedar mut o una fregona que volia ser artista! A “La Maleta” l’esperit viatger d’aquesta música tan encisadora servirà un espectacle ple de música i sorpreses. Amb l’Ensemble La Nansa.

UNA NIT AMB EL MAG LARÍ

Màgia

No necessita presentacions, com tampoc és el primer cop que es presenta a Sant Boi.

Una nit màgica amb el Mag Larí de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i sobretot, amb la il.lusió de sempre. Pels amants de la màgia, imperdible.

TENORS Cia. Illuminati

Teatre musical

Ser tenor és molt dur. Sempre més amunt. Sempre més fort.Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor.

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre. Un espectacle amb un curriculum ple d’èxits!

 

Mira’t el programa de teatre Massallera AQUÍ
Venda d’entrades de teatre Massallera AQUÍ
Mira’t el programa d’espectacles familiars AQUÍ
Venda d’entrades d’espectacles familiars AQUÍ
Més informació AQUÍ

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s