JOVE COMPANYIA TEATRAL DE SANT BOI A LES TERMES


A banda de la programació d’Arts Escèniques, també a ciutat sorgeixen d’altres iniciatives, com aquesta, de la Jove Companyia Teatral de Sant Boi (nom provisional).

Us en parlàvem l’altre cop, aviat l’emperador visitarà les Termes romanes i gaudirem d’una mica de teatre del bo i dins un marc escènic incomparable.

Des de fa uns mesos, la Jove Companyia estan treballant en el que serà una obra romana feta per romans santboians, més de 20 joves disposats a fer memòria de temps passats. I alguna cosa en sabem, com l’argument:

Coneixerem l’origen de la rivalitat amb els veïns de l’altra banda del riu. L’Emperador ha anunciat una visita a les termes de Cal Boius, però els veïns Cornèlius, de l’altra banda del riu, volen guanyar els favors i la visita de l’Emperador, construint unes termes millors que les dels Boius. Els grups d’esclaus, capitanejats pel Germanus i la Primitiva es disposen a iniciar un tràfic d’informació amb l’objectiu de guanyar la batalla. Com acabarà aquesta història? I l’amor, quin paper hi jugarà en tot plegat?

“La visita de l’Emperador”. Direcció de Roger Cantos i Dramaturgia de Miquel Murga. Tot això amb el marc de les Termes Romanes com escenari principal, Be d’Interès Nacional des de l’any 2017.

 

Llegiu la Nota de Premsa de presentació de la Cia. aquí
Venda d’entrades a https://bit.ly/2G6K0XY

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s