TEATRE I REIVINDICACIÓ

El teatre és un llenguatge universal tan antic com la pròpia humanitat. El teatre també és expressió social, cultura i molt sovint reivindicació, perquè com diuen les àvies, la pena no te mai fons, com la part més fosca de la nostra història. I malgrat la duresa d’alguns arguments, la veritat és que les propostes que us presentem paguen – i molt – la pena i les nostres reflexions més fermes.

FEDERICO GARCÍA

Cia. Pep Tosar
Diumenge 27 gener, 19h.

Vam quedar impressionats! Paraules passades del públic del primer espectacle amb el que va encetar la Temporada.

La millor obra del geni granadí narrada, cantada i ballada des del cor, un muntatge que recorre cronològicament els episodis més importants de la vida i l’obra lorquiana. En Pep Tosar va combinar molt encertadament en aquest espectacle la música, el ball i el text.

ESGUERRADES.

Cia Teatre et Alia.
Diumenge 10 març, 19h. Espectacle gratuït.

Són una companyia santboiana nascuda l’any 2009 que entenen el teatre com una eina de tranformació social, i per això, volem oferir molt més que només espectacle.

“Esguerrades” és una obra de creació pròpia a partir de textos de dones santboianes i barcelonines durant la guerra civil. Tots els fets d’aquesta història estan basats en vides reals, de dones que van viure la guerra i que, de forma admirable, van anar recollint els fets a través d’escrits en forma de dietaris, cartes o poemes. Són escrits que clamen al vent, ofegats per la maldat i la cruesa dels fets que els va tocar viure.

L’obra vol aportar el seu petit gra de sorra per fer prendre consciència sobre la condició de tantes persones forçades a migrar per sobreviure, privades de llibertat als països d’acollida, i criminalitzades pel seu orígen o color de pell, i també pel patiment silenciat de tantes dones que viuen agressions i discriminacions diàriament pel sol fet de ser dones, condemnades a vides esguerrades, indignes i malaurades.

Som-hi, fem punts pel teatre 100% fet a Sant Boi!MEXICATAS

Cia. Sergi Belbel (resultat d’un taller experimental)
Diumenge 7 abril, 19h.

Mexicatas és un espectacle amb dramaturgia de Sergi Belbel i direcció d’Antonio Calvo, on vuit actrius mexicanes expliquen les seves experiències en el seu exili per terres espanyoles i catalanes. I ho faran amb sentit de l’humor, però també amb una mica de drama, cançons i un gran desplegament d’energia agredolça.

Aires, aromes, sorolls i espècies profundament mexicanes barrejades amb la suau brisa humida, enganxosa i traïdora de la mediterrània.
(fragments de T.B.).Mira’t el programa de teatre Massallera AQUÍ
Venda d’entrades de teatre Massallera AQUÍ
Més informació AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s