UN EXERCICI DE MEMÒRIA I MOLT MÉS A LA NOVA EXPOSICIÓ DEL MUSEU DE SANT BOI

Aquest diumenge 7 d’abril s’inaugura la nova exposició temporal del Museu de Sant Boi dedicada també a la memòria històrica: “Memòria democràtica a Tarragona, un passat per no oblidar”, una mostra que amb l’argument del 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre, exposa els processos repressius del règim franquista a tota la geografia catalana i de l’Estat.

Aquesta és una exposició que no vol ser únicament un exercici de memòria, sinó també un espai molt sintetitzat que mostra el que va intentar ser la II República Espanyola. Hi trobareu informació sobre el que allò que es va legislar i les respostes repressores que va produir la revolta militar feixista, la qual comptava amb el suport de les forces del capital, del feixisme italià, del nazisme alemany i de la jerarquia de l’Església Catòlica.

Produïda per l’Associació de Víctimes de la Repressió Franquista a Tarragona, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, Port de Tarragona, Memorial Democràtic i la Universitat Rovira i Virgili, i relacionat també amb la feina que s’està fent des de l’Arxiu Històric Municipal.

Més informació a http://www.museudesantboi.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s