L’EMPERADOR ARRIBA A LES TERMES!

Les Termes Romanes seran l’escenari a partir de demà, d’un espectacle ambientat al temps dels romans: ‘La visita de l’emperador’.

Una producció teatral 100% santboiana dirigida per varis talents locals com Miquel Murga, dramaturg, i Roger Cantos, actor, i interpretat per 12 joves escollits en un càsting entre actors i actrius de la nostra ciutat.

L’argument es basa en una visita de l’emperador al s. II, però els veïns i les veïnes de Cornèlius (origen de la rivalitat amb Cornellà, a l’altra banda del riu Llobregat) volen guanyar-se els favors de l’il·lustre visitant tot construint unes termes millors… Llavors grups d’esclaus capitanejats per Germanus i Primitiva es disposen a iniciar un tràfic d’informació per guanyar la batalla…

La màgia de les arts escèniques permetrà el públic viatjar en el temps fins a l’època de la Roma tardoimperial i imaginar com era la ciutat en una època tan diferent de la nostra, acomplint el doble objectiu de fomentar les arts escèniques amb cantera local i difondre l’interessant i alhora ric patrimoni del que disposem, en aquest cas, unes termes romanes privades del baix imperi, declarades per la Generalitat be d’interès nacional el 2017 i que alhora pertanyia a una gran vila romana dedicada al comerç del vi.

L’espectacle es podrà veure els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril a les Termes Romanes.  Venda d’entrades a Ticketea.

Trackbacks

  1. […] la creació de moltes companyies teatrals amateurs i no, i espais de formació com actualment són Hamlet Escola de Teatre, Espai Lúdic , Microteatre Espai Weller o propostes més alternatives com El teatre dels […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s