MÚSICA I CINEMA A L'”ALTAVEU AL CINEMA”

El Festival Altaveu es diversifica amb una altra proposta, aquest cop en una programació de documentals musicals amb col.loqui posterior, l’Altaveu al Cinema.

Aquesta primavera el Festival Altaveu inicia el cicle de documentals Altaveu al Cinema. Els dijous de maig, juny i juliol es projectaran 10 documentals que s’acompanyaran d’un col.loqui amb l’assistència de convidats en directe. Aquesta proposta està pensada perquè públics diferents puguin fer l’exercici cultural de compartir punts de vista i entendre el valor de la música popular contemporània:

La història de la ballarina La Chana, la pel·lícula sobre The Beatles, “A Hard Day’s Night”, o “Stop Making Sense“, la pel.lícula de culte de Jonathn Demme dels Talking Heads, seran alguns dels títols del programa. Les projeccions finalitzaran en un fòrum amb convidats que comentaran les pel·lícules amb el públic: Reyes Torío, fundadora del grup Dinamita pa los pollos o artistes santboians com Toni Solà, Morsa Punxadiscos o Toni Juárez, entre altres noms.

El cicle comença el proper dijous 2 de maig amb la projecció del documental sobre els 30 anys d’història del festival ‘La gent no s’adona del poder que té’, amb la presència dels directors Xavier Puig i Ramon Fransoy.

Podeu consultar el programa al web del Festival Altaveu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s