L’ALTAVEU, MÚSICA DE SETEMBRE

Tal i com us vam avançar fa algunes setmanes, la 31a edició del Festival Altaveu es celebrarà del 6 al 8 setembre i ve carregat, com sempre, de bona música i activitats.

L’Altaveu reivindica la veu com a instrument transmissor d’idees i missatges motors de les relacions humanes, apostant per la producció pròpia, aquest cop amb el projecte formatiu A.M.A.
i jornades de reflexió, una sobre el paper de la dona en la indústria de la música. Però l’Altaveu és fonamentalment un espai per a descobrir les joies de sempre i les noves de la música popular contemporània:

Aquest setembre Sant Boi s’omplirà de propostes properes i altres de més llunyanes, de les guitarres elèctriques de Wilko Johnson,ex-Doctor Feelgood, The Mani-Las (amb la Makovski), Deltonos o del nordamericà John Paul Keit. I es canviarà de registre amb les fusions caribenyes de Delgres o les mediterrànies de Paniagua, Burruezo i Wafir S. Gibril amb Trovadores de las 3 Culturas. El festival vol participar també a fer conèixer dues de les veus femenines més interessants de la península, la gallega Marem Ladson i la vasca Elena Setién. També declararà amb absoluta admiració l’art d’un dels millors cantautors en castellà de les darreres quatre dècades: Javier Bergia. I serà el power pop de Yawners i els pensaments pertorbadors d’Enric Montefusco, el toc de reflexió final per a la indiferència característica dels nostres dies. Els plats acaben a les postres, amb les quatre bandes que faran part de l’Altaveu Frontera de les bandes emergents: Joina, piano i rap en clau femenina, El sombrero de Color, fusió de funk i rock en una proposta de ball per a tots els públics, The Stockets, santboians plens d’energia i complicitat i Magali Sare, solista de veu privilegiada i seductora.


(disseny Ivan Bravo)

Altres propostes altaveuenques

Com us indicàvem, A.M.A (Acadèmia Musical Altaveu) la producció pròpia d’enguany, ha estat un projecte formatiu amb vocació de futur per potenciar la professionalització musical de l’alumnat de les escoles de música de Sant Boi. Aquest objectiu també passa per visibilitzar l’ensenyament musical a la ciutat i afavorir els nous talents locals… Oju, que aquí hi ha tal.lent!

L’Altaveu també programa Converses, una dedicada al paper de la dona a la indústria musical amb la presència de dones locals i una altra que será moderada per Reyes Torío (excomponent del grup Dinamita pa los Pollos). I es gaudirà també d’una fira del disc i el llibre musicals, un taller de disseny de portades de discos i activitats adreçades al públic familiar per apropar les famílies a la música, junt amb documentals musicals.

Venda de localitats de Cal Ninyo a Ticketea.
Més informació a www.festivalaltaveu.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s