PRODUCCIONS TEATRALS DE TARDOR DE QUILÒMETRE 0!

Per aquesta temporada de tardor la programació teatral serà variada i plena de novetats, sense oblidar allò que tenim més aprop, per aquest motiu tampoc ens oblidem de les produccions creades amb talent a casa santboiana, i us en presentem dues, una centrada en la memòria històrica i que repetim perquè ha estat demandada i perquè cal fer exercicis de memòria, i l’altra una producció 100% musical creada per a l’ocasió…

Esguerrades

Cia Teatre et Alia
22 setembre, 19 h.

Una història de reraguàrdia per a no oblidar, una història per aprendre’n i no tornar a repetir. Dirigida per l’autora santboiana Laura Orri i interpretada per tres actius talentoses, i música en directe, algunes de les coses que es diuen estan basades en testimonis reals de la nostra ciutat durant el conflicte civil:

Tres dones en tres moments vitals diferents es troben enmig d’una guerra que les sacseja, una guerra que han de viure i a la qual han de sobreviure. El sense sentit del mal i basada en fets reals i compartits per milers de persones a casa nostra, es visibilitzen les experiències, es dona nom als patiments reals de totes les dones a la rereguarda i es dignifica la visió femenina durant la guerra. Un homenatge a totes les víctimes de les guerres.

Direcció i dramatúrgia: Laura Orri i Joana Martínez
Músics: Miquel González (direcció), Aina Vallès, Nil Garrido
Intèrprets: Clara Orri, Alba Vera, Alicia Sancha, Fran García, Elias Orri, Noel Garrido, Sofia Orri, Rosa Mariné, Paquillo Piqué, Maria Redondo, Noa Zapata, Ananda Guirado i Anna Grau.

 

Jazz per Tu

Orquestra de Cambra A4 Cordes & Juanjo Fernández
11 octubre, 20:30 h. (espectacle inaugural de la XXVIII Mostra de Jazz)

Sota el nom de Jazz per tu, l’Orquestra de Cambra A4 Cordes made in Sant Boi s’endinsa en el món del jazz de la ma del compositor i pianista Juanjo Fernández, on la música clàssica es fusiona amb el jazz, amb influences rockeres, flamenques i del pop centreeuropeu. Dirigits pel mestre Càndid Rodríguez i acompanyats pel saxofonista Alexander Reichardt, el contrabaixista Pau Lligadas i el bateria Giorgio Fausto Menossi faran que el públic santboià gaudeixi amb una obra feta per a aquesta ocasió.

Direcció: Càndid Rodríguez
Concertino: Jordi Moreno
Compositor i pianista: Juanjo Fernández
Saxofonista: Alexander Reichardt
Contrabaixista: Pau Lligadas
Bateria: Giorgio Fausto Menossi

Mira’t el programa de teatre Massallera AQUÍ
Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’Entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Temporada tardor setembre – desembre 2019
Arts Escèniques i Música + Programació de Familiars
Can Massallera i seus de Districte.
Venda d’entrades a partir del setembre i taquilla 1 hora abans inici espectacle sempre que en quedin (preus especials a estudiants, més gran de 65 anys, Xarxa de Biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la Gent Gran SB i espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda).

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s