CAL NINYO, UN TEATRE, UN ESPAI POLIVALENT I PROPOSTES INTERESSANTS!

Des del 2004 CAL NINYO va fer renéixer un dels espais més emblemàtics de l’antic Sant Boi, que havia deixat d’existir als anys 60, i havia estat molt abans teatret i fonda, on celebraven actuacions destacades, com la macchina, un dels espectacles més sonats que es van representar en aquell espai.

Actualment, Cal Ninyo acull diferents serveis municipals, però el més destacat és que continua essent un espai cultural, on el teatre i els seus espais polivalents continuen oferint propostes interessants. Des de fa pocs anys, tant les propostes municipals com les ofertes externament, omplen un cos d’oferta cultural superinteressant, com la que s’ha creat amb la sinergia de l’Espai Weller que alhora que cafè, també és un dinamitzador de propostes culturals de molts tipus. I aquí us n’oferim un resum del més interessant:

EL CLUB ELIAS. Es tracta del projecte col·laboratiu estrella entre Cal Ninyo i el Weller, i el seu nom és un homenatge a l’antic propietari el Sr. Josep Elias. Cada divendres podeu gaudir d’alguna proposta innovadora i de qualitat, com el Sant Boi Jazz Club que un cop al mes i amb la col·laboració del músic Toni Solà, ofereix un concert d’aquest gènere musical amb gran encert. Haurem d’esperar però al gener perquè tornem a gaudir d’aquesta oferta jazzística. Alguna de les propostes d’aquest mes, per exemple serà el concert de la cantant Maria Martí el 29/11.

L’ESPAI WELLER té personalitat pròpia – i ja fa 5 anys des que va començar -, i la seva oferta està basada en programes estables, com els que us comentem a continuació:

MICROTEATRE A L’ESCENARI. Aquest és un projecte 100% de l’Espai Weller, un format escènic que van importar a Sant Boi, una proposta teatral de proximitat, d’olorar amb el nas, espectadors i actors compartint un escenari, i a tocar!

I aquest mes el que trobem, almenys de títol, promet amb Es Sólo Porno (7/11), Jo No Ronco, Respiro Fort (21/11) o Entre calor y Humedad (28/11).

A L’APERITIU. Els dissabtes també l’Espai Weller ofereix propostes per a tots els públics, com Sant Boi Nostars Dj’s (23/11), o una altra proposta de caire més familiar que jugaven a fer sons amb instruments estranys, com un plàtan o un dibuix i que per motius coincidents amb eleccions s’ha hagut de traslladar a data no precisada, o el concert de Toni Jiménez/Chet (16/11).

FESTIVAL #ELE78. Des del 2017, l’Espai Weller junt amb el Cèntric Gastro de El Prat, proposa una nova extensió física, un interessant intercanvi musical entre les dues ciutats, el #ELE78 com el bus que connecta les dues poblacions. Aquest mes de novembre toca trasllat de Sant Boi cap a El Prat, amb bandes com Sentido, La Muntanyeta Sound System, Danny Boy, The Vinos, o Olvido Paris.

I Cal Ninyo, a banda d’organitzar espectacles concrets, també ofereix altres propostes organitzades per altres agents. Veiem les d’aquest novembre:

ROCK IN NINYO (16/11) torna. Un espectacle que organitza La Cápsula del Tiempo i que reuneix propostes properes, com la retrobada de #Puerta10, el rock cru de Club Lemur, els Bongo Beat infalibles amb el seu guateque vintage, amb rock y surf instrumental, o Gematria i el Bar Knaya com a espai col.laborador.

PRESENTACIÓ DE LLIBRES en col.laboració amb la Llibreria Papereria Isart, com Els Nets d’en Damià dels Carbonell.

Des de fa poc, el hall del teatre ha canviat rumb i ofereix una nova proposta de caire visual plàstic, on s’ofereixen exposicions, com aquesta que ja està en curs de Josefa Hernández fins al 15/11. I d’activitats molt consolidades, una que cada finals de primavera s’espera amb ganes i que Cal Ninyo, Weller i Qui hi ha organitzen conjuntament, LA PLATJA, de quan la terrassa esdevé platja i espai musical a les nits d’estiu!

… De molt i de tot a Cal Ninyo, seguiu així!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s