POETRY SLAM A TOTS ELS INSTITUTS SANTBOIANS


(alumnes IES Casanova durant el taller)

Recordeu l’any passat quan us vam explicar l’experiment Slam realitzat al districte Centre – Vinyets Molí Vell? Doncs aquest any aquesta proposta es consolida a tots els instituts santboians i a més s’ha convertit en activitat educativa dins el catàleg de Serveis Educatius de la ciutat… Enhorabona!

El Poetry Slam és un joc centrat en la paraula en què participants o slammers disposen de 3 minuts per a interpretar un text d’autoria pròpia, fent servir només la seva veu i el seu cos a una audiència que és qui decideix quina actuació és la guanyadora.

S’espera adquirir habilitats relacionades amb la creació d’un context de confiança per a l’obertura personal, creativa i assertiva, així com l’expressió d’inquietuds, pensaments i emocions, potenciar el pensament crític i generar debat i consciència sobre la perspectiva de gènere i la diversitat cultural, a banda, és clar, del coneixement purament acadèmic de la literatura.

Els instituts de secundària que hi participen són alumnes de 4º d’ESO dels IES Institut Ítaca, Institut Camps Blancs, Institut Marianao, Institut Rafael Casanova i Institut Rubió I Ors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s