CARNABOI’20… PARTICIPA A LA RÚA!

Arriba l’altra gran passejada de creativitat per la ciutat amb el calendari de Carnaval… Senyores i senyors, amb tots vostès arriba la Rua Carnaboi !!

Del Solstici d’Hivern a la Quaresma, l’antiga societat rural es preparava pel periode litúrgic de la Quaresma, però abans tocava festa, permissivitat i rituals d’arrel pagana, que és allò que aquests propers dies podrem viure i que es tancarà amb aquesta Rua que es celebrarà el proper 22 de febrer.

I com ja sabeu què diu la tradició també… A rei mort, rei nou, i és que el Rei Carnestoltes té mil vides, i aquest any, li han regalat una de nova, i això a les comparses i als èssers màgics i festius els agrada molt, ja que representa l’esbojarrament, el deixar-se anar i la festa, tot el contrari de qui arriba després, la Vella Quaresma que dejuna i menjar peix, i és molt aburrida!

Així que celebreu amb ells els últims dies de festa amb disfresses i alegria a la Rua Carnaboi, hi esteu convidats! Abans però si sou grups grans que desitgeu participar amb una comparsa pels carrers de Sant Boi us hi haureu d’apuntar. És per això que haureu d’omplir un formulari que trobareu penjat AQUÍ.

És ràpid i fàcil, però necessari i obligatori si voleu participar de les condicions del recorregut, malgrat que al final de les comparses, ja ho sabeu per altres edicions, sempre es pot enganxar qui vulgui, és clar! Teniu temps des d’ara i fins al 16 de febrer per a que tothom tingui un espai assignat!

Ben aviat us explicarem encara més… Així que de moment, Bon Carnaval, Sant Boi!

 

CarnaBoi20
Dissabte 22 febrer’20 18:00 h.
Recorregut: c. Baldiri Aleu, c. Pau Clarís, Av. Onze de Setembre, Pl. Catalunya, c. Francesc Macià, c. Lluís Pasqual Roca, c. Riera Basté, Pl. dels Salesians, c. Pablo Picasso, c. Girona, c. Joaquim Auger i Pl. Teresa Valls i Diví amb final de festa.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s