PRODUCCIONS SINGULARS A LA TEMPORADA PRIMAVERA’20

Singulāris, paraula que prové del llatí. Adjectiu que es pot utilitzar per a designar la singularitat i unicitat d’un objecte, persona o projecte. També s’utilitza per descriure allò que considerem extraordinari, rar o excel.lent.

I és per això que us volem presentar 3 de les propostes més singulars d’aquesta Temporada d’Arts Escèniques de Primavera’20, espectacles que per un motiu o altre que us anirem explicant, ens ha animat a dur-los a Sant Boi… Comencem!

ROJO ESTÁNDAR, Cia. La Nórdika.
16 febrer 17:30 a Can Massallera.

Un viatge a través de les emocions, ventures i desventures de l’amor. Una barreja excel·lent entre dues disciplines: circ i dansa. Dos éssers oposats es troben en un marc escènic on els colors marquen el ritme i la peça clau és l’amor.

La Nórdika és una companyia andalusa molt consolidada que aposta per la fusió de disciplines i el llenguatge contemporani. Aquesta és un proposta per a tots els públics i en 360º graus, és a dir, la visió de l’espectacle és total i des de tots els punts de vista, ocasió que us permetrà gaudir d’una bellesa visual extraordinària.

Ja ho deia Bécquer, que l’amor és un misteri:
“Tot en ell són fenòmens, a quin més
inexplicable, tot en ell és il·lògic, tot en ell
és vaguetat i absurd”.

Aquest espectacle ha estat guardonat amb el Premi Mejor Espectáculo de Circo Petite 2019, Premi FETEN 2018 (és a dir, un dels millors festivals familiars de l’escena internacional) i Premi Lorca 2018.

Creació i interpretació: Darío Dumont i Greta García Dramatúrgia: Alba Sarraute Direcció: Rosa Díaz.

 

SOLITUD, de Victor Català.
26 abril 19:00 a Can Massallera.

Us recordeu de “Teatres en Xarxa” un projecte mancomunat d’arts escèniques entre diferents poblacions de la provincia de Barcelona que apostava per projectes singulars? Doncs aquest cop, i després d’haver consolidat la seva relació amb el Teatre Nacional de Catalunya, presenten conjuntament aquest clàssic repensat, i amb una mirada escènica femenina com la d’Alicia Gorina.

La gran novel·la de Víctor Català «Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»… L’inici de l’obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en el paisatges i emocions de fascinant riquesa literària com és aquesta gran peça teatral. Des dels paisatges per expressar l’existència, l’animalitat enfront de l’evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.

La intensitat, la descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat…. Sabieu que Víctor Català era el pseudonim d’una dona escriptora? D’això ja en parlarem en un altre moment, però de cap manera us perdeu aquest gran clàssic.

Autoria: Víctor Català Direcció: Alícia Gorina Dramatúrgia: Albert Arribas Intèrprets: Pepo Blasco,
Oriol Guinart, Pol López, Maria Ribera i Pau Vinyals. Una producció del TNC.

 

CELESTINA, la Tragicomèdia, Cia. Atalaya Teatro.
15 març 19:00 a Can Massallera.

Els sevillans Atalaya Teatro, Centro Internacional de Investigación Teatral, és la companyia més important de teatre clàssic a escala estatal. Amb tota una llista de premis a les seves mans i havent recorregut els festivals de mig món, arriben un altre cop a sant Boi amb aquesta Celestina.

La clàssica i accidentada relació de Calisto i Melibea gràcies a les arts de la Celestina passaran per moments d’humor, erotisme, conflictes de clsse segons aquesta versió tan contemporània, i tragèdia. Senyores i senyors, l’espectacle acaba de començar, no s’ho perdin!

Text: Fernando de Rojas, Direcció: Ricardo Iniesta, Intèrprets: Carmen Gallardo, Jerónimo Arenal, Lidia Mauduit, Manuel Asensio, María Sanz, Raúl Vera.

 

Mira’t el programa de teatre Massallera AQUÍ
Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’Entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Temporada primavera gener – maig 2019
Arts Escèniques i Música + Programació de Familiars
Can Massallera i seus de Districte.
Venda d’entrades a partir de gener a Entrapolis i taquilla 1 hora abans inici espectacle sempre que en quedin (preus especials a estudiants, +65 anys, Xarxa de Biblioteques, carnet SB Jove, carnet de la Gent Gran SB i espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s