“ERMA”, TEATRE DE PROP

Si us diem Erma, de segur que els amants de la poesia i de la literatura lorquiana ho lligaran de seguida, però si dieu Col.lectiu Tripijoc, és possible que us soni, però si us diem que són des de fa 40 anys qui representen “Els Pastorets” al Nadal segur, segur que no en tindreu cap dubte!

Sant Boi de Llobregat històricament ha recollit de sempre una llarga trajectòria teatral, des de les representacions més clàssiques de moltes festivitats arrelades des de fa molts i molts anys, a casa d’acollida, al teatre de l’històric Ateneu Santboià, de companyies que en aquells anys començaven, que feien la preestrena per a experimentar després a la capital, i que han esdevingut conegudíssimes de les arts escèniques catalanes com Els Joglars o Comediants, fins a la creació de moltes companyies teatrals amateurs i no, i espais de formació com actualment són Hamlet Escola de Teatre, Espai Lúdic , Microteatre Espai Weller o propostes més alternatives com El teatre dels Argonautes o SlamPoetry dels Cultura Excèntrica Llobregat Slam. I després està Tripijoc.

Col·lectiu Teatral Tripijoc. Tot comença fa exactament 40 anys, amb la representació per part d’un grup jove amb ganes de fer teatre de Els Pastorets al Casal Parroquial, o el Centro, que en aquell espai van recuperar un local en runes i que avui en dia mantenen aquesta tradició, i s’alimenten també de noves propostes com aquesta que us presentem ara:

ERMA, Col.lectiu Teatral Tripijoc.
17 maig 19:00 a Can Massallera.

Amb motiu de la celebració del 40è aniversari, el Col·lectiu Teatral
Tripijoc representa Erma, una de les tres obres que fan part de la trilogia lorquiana, una història en femení d’una maternitat complicada en un ambient rural i amb el pas del temps inexplorable.

Un muntatge amb un ampli repartiment, música en directe gràcies a la col.laboració de l’Escola Mpal. de Música Blai Net i la Coral Renaixença i el text adaptat al català, tal com mereix una gran peça en un marc tan adequat com l’espectacle teatral de les activitats de Festa Major’20… Més prop no s’hi pot estar, enhorabona i per molts anys! ;D

Autor: Federico García Lorca | Traducció: Àlvar d’Orriols | Direcció: Ignasi Jordana | Música: Paul Parera | Repartiment: en curs | Música: Escola Municipal de Música Blai Net i Coral Renaixença.

 

 

Mira’t el programa de teatre Massallera AQUÍ
Mira’t el programa d’Espectacles Familiars AQUÍ
Venda d’Entrades AQUÍ
Més informació AQUÍ

Temporada primavera gener – maig 2019
Arts Escèniques i Música + Programació de Familiars
Can Massallera i seus de Districte.
Venda d’entrades a partir de gener a Entrapolis i taquilla 1 hora abans inici espectacle sempre que en quedin (preus especials a estudiants, +65 anys, Xarxa de Biblioteques, carnet SB Jove, carnet de la Gent Gran SB i espais reservats per a persones amb mobilitat reduïda).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s