NOVA TEMPORADA D’ARTS ESCÈNIQUES PER AQUESTA TARDOR!

Torna a reprendre la programació d’Arts Escèniques en directe a Can Massallera i als Casals de la ciutat, un escenari diferent on les mesures de seguretat i els aforaments més reduïts hi seran presents, però on la qualitat de les propostes escèniques ajudaran a oblidar-se d’aquestes limitacions… Benvinguts tothom a una nova Temporada de teatre i música, un programa amb un marcat caràcter local i on també s’han recuperat propostes que abans de l’estiu no es van poder realitzar. Aquí us n’hi apuntem algunes de les més destacades:

 

1. Per als amants del teatre clàssic.

Celestina, la tragicomedia. Una de les peces clàssiques més representades i una de les millors companyies de teatre clàssic de l’actual panorama escènic! Atalaya Teatro, la companyia més important de teatre clàssic a escala estatal i amb un grapat de premis a esquena (millor espectacle, millor actriu, millor director, i millor disseny de llums), arriben per fi a Sant Boi per explicar-nos la història de Calixto i Melibea i l’alcovata Celestina. Unes aventures que acaben en tragèdia on l’humor, els conflictes de classe i l’erotisme fan tota la resta… No hi falteu!

Celestina, la tragicomèdia
Diumenge, 18 d’octubre
Can Massallera, 19:00
Venda d’entrades a Entrapolis.

 

2. Per a les persones fans de les històries petites i properes.

La Nana i l’Avi Papet, o com una mestra de música de la nostra Escola Blai Net explica en un conte musicat la seva experiència amb el seu avi, una història de vida dolça i singular. O la nova proposta musical Riuet, el concert familiar de la temporada, on el reconegut grup local i viatger d’àcid folk Riu, apropa el folk i la música d’arrel als més petits.

La Nana i l’avi Papet (conte musical)
Diumenge, 25 octubre.
Casal de Barri Ciutat Cooperativa i Molií Nou, 11:00 i 12:30
Venda d’entrades a Entrapolis.

Riuet, de Riu.
Diumenge, 8 novembre.
Cal Ninyo 12:00
Venda d’entrades a Entrapolis.

 

3. Per a qui la música la balla al teatre.

Teatre musical amb la Balada per un Home Mort. Basat en la figura d’Oscar Wilde, Anònims Produccions estrena aquesta peça a Sant Boi després d’haver assajat amb ella a altres teatres. Wilde, condemnat a dos anys de presó pel simple fet de ser homosexual, viurà en carns la privació del seus drets més fonamentals. I Salomé en ficció i la mort com a pressentiment, acompanyaran els obscurs malsons de tots els presoners dins aquell lloc tan terrible.

I més música teatralitzada (o serà teatre musicat?) amb La Parada dels Somriures, de la Cia. Ohissa Teatre, on una venedora passa de l’alegria més absoluta a l’emoció més desfermada de tristor i llàgrimes, tot un viatge introspectiu per entendre tot un món ple d’emocions.

Balada per un home mort.
Diumenge, 22 novembre.
Cal Ninyo 19:00
Venda d’entrades a Entrapolis.

La Parada dels Somriures
Diumenge novembre.
Cal Ninyo 12:00
Venda d’entrades a Entrapolis.
4. Per als més petits, petits de la casa!

En Ximpa a la Selva és una de les peces en format per a nadons, de Sinilos Produccions, coneguts titellaires de la ciutat per haver donat vida a la lulila dels Lunis! En Miquel porta una maleta plena de contes, però està una mica incomplert, els animalons han desaparegut i malgrat trobar-los a tots, falta en Ximpa…

En Ximpa a la Selva
Diumenge, 29 novembre.
Casal de barri Casablanca 11:00 i 12:30
Venda d’entrades a Entrapolis.

 

Mira’t el programa AQUÍ
Venda d’Entrades AQUÍ

Us recordem que tant els serveis, les activitats i les mesures de seguretat i higiene podran ser modificades parcialment o total en funció de l’evolució de la situació sanitària. Moltes gràcies per la vostra comprensió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s