AMPLIACIÓ DE SERVEIS DE LES BIBLIOTEQUES DE SANT BOI!

Després d’uns mesos de restricció de serveis degut a la situació sanitària, les Biblioteques de Sant Boi amplien els seus serveis.

A partir de dimarts 14 d’octubre s’obren les sales d’adults de les biblioteques per als seus diferents usos, des de llegir, ús d’ordinadors i altres dispositius, o estudi, sempre però garantint la seguretat i els protocols que cal seguir en aquest període.

ATENCIÓ per a totes aquestes presencialitats, serà necessari:

demanar cita prèvia / ús obligatori de la mascareta / mantenir la distància de seguretat de 2 metres / aforament limitat / rentat de mans amb hidroalcohol / respectar els diferents circuits d’entrada i sortida / Ventilació i desinfecció diària dels espais de Biblioteca / periode de quarentena per a tots els prèstecs i documents consultats.SERVEIS QUE OFEREIXEN LES BIBLIOTEQUES DE SANT BOI.

Servei de consulta i lectura/estudi a sala

Us assignaran un punt de lectura individual. Caldrà sol.licitar en préstec els documents que us interessin, escolliu o reserveu els títols a través del Catàleg Aladí, trieu la biblioteca on voleu anar i l’horari que preferiu. Rebreu confirmació de la biblioteca per anar a recollir els documents en el dia i hora que heu demanat. Les devolucions es realitzaran a les bústies de retorn 24 hores. També podreu utilitzar el servei InterBiblioteques.

Servei Internet

També podreu realitzar una reserva prèvia per a l’ús d’ordinadors i altres dispositius a Internet.
Per a realitzar cita prèvia AQUÍ.

Sala Actes

Serà operativa per activitats de la pròpia Biblioteca i per a cessió d’espai. Hi haurà un aforament limitat a 23 persones inclosos els 3 ponents com a màxim estipulats. Per a realitzar cita prèvia AQUÍ.

Activitats culturals

Seguiran oferint-vos activitats virtuals, però també estan programant ja algunes activitats presencials, sempre amb aforament limitat i inscripció prèvia i segons la situació sanitària de cada moment. Més informació de les activitats AQUÍ.

 

COM SOL.LICITAR “CITA PRÈVIA” A LES BIBLIOTEQUES DE SANT BOI?

Ara, per a tots aquests serveis, haureu de planificar-vos abans:
Podeu demanar cita per telèfon, correu electrònic o a través del formulari web del sistema de Biblioteques de la Diputació
o més específic:

Cita prèvia per la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer AQUÍ
Cita prèvia per la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany AQUÍQUINS SÓN ELS HORARIS de BIBLIOTEQUES?

Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Dilluns de 16 a 21 h
De dimarts a divendres de 9 a 14 i de 16 a 21 h
Dissabtes de 9 a 14 h

Biblioteca Maria Aurèlia Capmany
De dilluns a divendres de 15 a 20 h
Dijous de 9.30 a 13.30 h

 

Us recordem que tant els serveis, les activitats i les mesures de seguretat i higiene podran ser modificades parcialment o total en funció de l’evolució de la situació sanitària. Moltes gràcies per la vostra comprensió i bones lectures!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s