NOVA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS “REACTIVEM LA CULTURA”.S’acaba d’obrir una nova convocatòria de subvencions “Reactivem la Cultura”.

➡️ L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha obert una nova convocatòria de subvencions adreçada al sector cultural, incloses en el Pla de xoc que des de l’inici de la pandèmia dona suport a la reactivació social i econòmica de la ciutat i als sectors més afectats per les mesures de contenció. En aquesta ocasió s’adreça a centres de formació artística i nous projectes culturals.

Els ajuts es divideixen en dues línies de subvenció:

✔️ Per a les escoles i acadèmies de formació artística de la ciutat.
Subvenció d’un màxim de 2.000 € adreçada a escoles i acadèmies de formació en les arts de Sant Boi, per compensar la davallada d’ingressos provocada pels efectes de la Crisis de la Covid-19, amb l’objectiu de promoure la contractació de personal docent i l’autoocupació, així com garantir la continuïtat de la formació de l’alumnat com a aposta de futur. No es podran acollir les escoles/acadèmies que ja tenen conveni o subvenció vigent amb l’Ajuntament de Sant Boi en concepte de formació cultural.

✔️ Per a noves iniciatives i projectes culturals.
Subvenció del 70% del cost del projecte/activitat amb un màxim de 2.000 €, adreçada a noves iniciatives i nous projectes culturals santboians que es desenvolupin durant els anys 2020 i 2021 i que generin un impacte econòmic i social a la ciutat.

Les subvencions són compatibles amb qualsevol altra concedida per altres administracions o ens públics o privats, però l’import dels ajuts rebuts no pot superar el cost total de l’activitat o projecte a desenvolupar.


AQUÍ podeu consultar els tràmits i documents a presentar.
El termini per presentar les sol•licituds finalitzarà el dia 31 de març.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s