UN MARÇ AMB MÉS ARTS ESCÈNIQUES PRESENCIALS.

La Temporada d’Arts escèniques i familiars comença aquest mes de març i un dels seus objectius, a banda d’oferir propostes amb continguts innovadors i estandars de qualitat, també ha estat augmentar la presencialitat dels espectadors, gràcies a la millora de la situació sanitària global, mesures però que podrien canviar depenent de les directrius que vagin indicant les autoritats competents.


I què podrem veure aquest mes de març?

La Temporada comença amb dues propostes, una adreçada al públic familiar i l’altra als adults, una musical i l’altra pur art dramàtic en clau comèdia, una més local i l’altra més enllà, i són aquestes:

 

RIUET Concert familiar a Can Castells.
Diumenge 21 de març. CCCA 12:00h.

Els RIU són un grup de folk santboià, amb més de 10 anys de recorregut i que són referents al país d’aquest estil musical dins la música tradicional d’arrel. Aquest cop però, la proposta que ens duen és de caire familiar, en un format adaptat, un concert ple d’ històries i anècdotes que ens faran viatjar pels diferents mars i oceans, i descobrirem què és això de la música tradicional, amb els instruments i els sons tan característics… De ben segur us faran divertir!

Intèrprets: Marta Barbero (violí),   Iu Boixader: (contrabaix), Ciscu Cardona (guitarra i veu), Rubén Fajardo (bouzuki), Ricard Ros ( gaita irlandesa i  whistles ), Pau Vinyoles  ( acordió diatònic ), Xarli Oliver ( bateria).

RIUET Concert familiar a Can Castells.

Diumenge 21 de març de 2021, 12:00h
Can Castells Centre d’art

 


Krampack 25 anys després.
Diumenge 28 març. Can Massallera 19:00h.

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions i necessiten una persona més: la Berta.
I aquí comencen els problemes, perquè la Berta és l’ex del Pau, i a en Xavi i en José Luis els agrada. Però un kràmpack de tant en tant i de bon rotllo… Una comèdia fresca, efectiva i divertida dirigida per Pep Antón Gòmez i interpretada per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova, seguint el text original de Jordi Sánchez.

KRAMPACK 15 anys després.
Diumenge 21 de març. 19:00
Can Massallera.


Venda d’Entrades a Entrapolis AQUÍ

Us recordem que tant els serveis, les activitats i les mesures de seguretat i higiene podran ser modificades en funció de l’evolució de la situació sanitària. Moltes gràcies per la vostra comprensió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s