PARTICIPA A L’ESTUDI D’IMPACTE ECONÒMIC DEL SECTOR CULTURAL LOCAL

Davant la situació excepcional que ha provocat la crisi de la pandèmia de la covid19, que ha creat desequilibris socioeconòmics importants i ha tingut un impacte important sobre les empreses i les persones, el sector cultural tampoc n’ha estat aliè i també ho ha patit. A hores d’ara es desconeix quin és l’impacte real que ha tingut el sector cultural i la indústria creativa sobre l’economia local de forma específica i com s’ha vist afectada en el context que vivim, i aquestes dades són necessàries per afegir-les al Pla de Reactivació Econòmica global per a Sant Boi, des d’una perspectiva multisectorial i on el sector cultural de la ciutat hi ha de ser.

És per aquest motiu que del 6 d’abril al 6 de maig l’Ajuntament dur a terme una enquesta dedicada al sector cultural local que ajudarà a conèixer l’impacte econòmic i social que aquest té a la ciutat. Aquest estudi s’inscriu en el Pla de xoc de l’Ajuntament de Sant Boi i ha estat finançat per la Diputació de Barcelona.

Les persones que estiguin interessades a participar i corresponguin a aquest perfil, poden contestar l’enquesta a www.santboi.cat/estudicultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s