FESTA MAJOR’21: PRODUCCIONS I PARTICIPACIÓ LOCAL

La celebració de la Festa de la ciutat ha volgut també ajudar a millorar la salut social i econòmica de la vida cultural, és per això que algunes de les propostes d’aquesta edició propicien encara més el talent creatiu i incrementen la participació activa de les propostes artístiques i dels serveis tècnics contractats dins el pla Reactivem la Cultura.

I parlant de talent local, la seva diversitat, qualitat i especialització són les característiques més destacades, particularitats que podreu tastar en directe aquests dies de festa… Som-hi!

Propostes musicals.

Hi haurà propostes de tota mena, des dels concerts de combos de l’Escola de música La Cápsula, amb petites formacions que van del jazz, disco o metal, als combos i càmera de guitarres de l’Escola de música Pilar Villanueva. O grups musicals de trajectòria professional o emergent, com els concerts de María Martí, formació de la pianista i cantant que agrada acompanyar-se amb estils atemporals com el jazz o el soul, la banda d’indiefolk Auroora on el so eclèctic, la bateria o els fados engloben una proposta força singular, una formació de jazz clàssic on el saxofonista Toni Solà es farà acompanyar pel Jay Wallis quintet fent un recorregut pel millor del swing. O acabant, per exemple, amb una de les formacions corals més dinàmiques, la Coral Renaixença, que amb el concert ‘Desconfinat’ també recordaran la bellesa i diversitat de la música, de Mozart al pop rock i la música de pel.lícules… Talent musical!

Arts escèniques i dansa.

Aterren a Sant Boi després de passar per Barcelona amb gairebé cada nit el cartell penjat d’‘exhaurit’, són La millor nit de la teva vida”, una comèdia on el riure està assegurat, on el bon rollo i els problemes amorosos no s’acaben i on la vida d’aquests personatges mai tornarà a ser la mateixa. Amb Dolo Beltrán, Diana Torné i Roger Cantos i sota la direcció de Miquel Murga i molts altres professionals locals. Hi seran tres vespres, no us els perdeu!

També companyies de teatre familiar fan part d’aquest col.lectiu d’escèniques, com la proposta “A l’abordatge” de la Cia. Embroutats, que amb el clown i els pirates s’embarquen cap a terres plenes d’aventures. O la del mico “En Ximpa a la Selva”, de la Cia. Sinilos, on amb titelles, un mico i altres animals de la selva faran divertir els més petits de la casa.

I per qui demani més diversitat, arriba el Cabaret Santboià, on en Josep Sàbat (Nano) parodiarà les principals festivitats perdudes en aquest any tan especial i comptarà amb molts dels actors i actrius especialitzats en l’humor com a eina de construcció col.lectiva.

I a banda d’altres propostes de ball que podreu veure en el programa, en aquesta secció ara participarà una altra escola, aquesta de dansa, amb una Mostra de balls amb L’Estudi Escola de Dansa, que lluiran amb coreografies realitzades per l’alumnat que passaran pel hip hop, la dansa contemporània o la dansa clàssica!

Cultura popular.

Com us explicàvem en un altre article de cultura popular, també els espectacles de foc dels Diables de Casablanca i els Diables de Sant Boi i Diabòlics Músics comptem amb el Reactivem la Cultura per l’esforç i excel.lents propostes que obligats per les circumstàncies, han creat en forma d’exhibició i tal.lent amb el foc i que permetrà aquest cop sí, viure de prop l’emoció de la percussió i l’olor de sofre d’aquests angelets!

I Cinema!

El Gala Fest Boi organitzada per Axè Films proposa una gala, una cerimònia de cloenda i lliurament dels premis del Festival de cinema FestBoi als Cinemes Can Castellet.

Be, esperem haver aconseguit mostrar una part d’allò que podreu anar veient els dies de Festa Major i els dies que vindran… De tal.lent local no en falta!

Informació de Festa Major a santboi.cat/festamajor
Reserves per als espectacles a Entrapolis.com i casals de barri.
Més informació a agendasb.info
Descarrega’t el programa AQUÍ
Descarrega’t el programa de lectura fàcil AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s