ELS POBLES DE LA MEDITERRÀNIA, ALS ‘LUDI RUBRICATI’!

Aquests 12 i 13 de juny arriben els LUDI RUBRICATI, la Festa romana de Sant Boi, la trobada de reconstrucció històrica que ens recorda el nostre passat romà, com a civilització i com a ciutat!

Aquesta serà la 15a. edició que es celebra i ‘Els pobles de la Mediterrània’ i la quotidianitat’, serà el tema central d’aquest any, de com la cultura romana va integrar d’altres i com la multiculturalitat va ser també un senyal distintiu d’aquesta civilització que ha estat la nostra. La proposta girarà al voltant de 10 activitats en línia i 6 activitats i tallers que, amb passis triples de dissabte i de diumenge, permetran que els gaudeixi un nombre important d’assistents.

 

Què ens trobarem a la Festa romana?

Propostes per a tota la família, propostes per a curiosos, propostes per als amants d’aquesta cultura i propostes per a conèixer i apropar-se a maneres de fer d’aquests segles romans i les relacions que van establir amb d’altres cultures… propostes per a tothom!

Les activitats presencials, totes gratuïtes, es desenvoluparan als exteriors del Museu i al recinte de les Termes Romanes, una immersió que permetrà conèixer millor la vida de l’època romana i les cultures amb qui es van relacionar, com els ibers i els grecs i la seva escriptura i com la pedra Rosetta – en temps de Napoleó – va servir per desxifrar els jeroglífics egipcis, la medecina de Galè, el metge dels gladiadors, el llenguatge universal del teatre, o com cuinaven els cereals o es feia la sèmola als pobles berbers nord-africans.  

Aquestes i més activitats, com la recreació de l’emperadriu Gal.la Placídia que diuen podria haver trepitjat Sant Boi, i més, les podreu reservar a Entrapolis.com a partir del 2 de juny… Salut i encerts, romanes i romans santboians!


Més informació a museusantboi.cat
Activitats online a museusantboi.cat
Reserva d’entrades a Entrapolis.com  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s