TORNA LA TEMPORADA D’ARTS ESCÈNIQUES I FAMILIARS!

Si la situació general ho permet, aquest setembre torna una nova Temporada d’Arts Escèniques i familiars que anirà de setembre a desembre d’aquest any. La programació manté els criteris de varietat, qualitat, diversitat de formats escènics i s’adreça a diferents tipus de públics, per la qual cosa s’espera que tothom pugui trobar-se còmode en alguna de les propostes presentades. Aquí us en fem un breu resum:

La Temporada de Teatre començarà a finals d’aquest mes, el 26 de setembre, amb una peça trencadora i reivindicativa que fa part dels actes per commemorar el Dia Internacional de la Pau: ‘Alhayat o la suma dels dies’, de la Cia. Alhayat.


Fotografia: Mikel Alors/El Maldà

La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. S’inicia una comunicació complicada per la diversitat de llengües, però acaba amb una gran complicitat que es materialitza en la construcció d’una biblioteca al camp, amb totes les dificultat afegides. Una història basada en fets reals, la situació va tenir lloc al camp de Lagadikia a Salònica, Grècia, i per l’altra l’experiència personal de voluntariat de part de l’equip artístic d’Alhayat. Tot un reconeixement que ha rebut el premi Novaveu dels XXIII Premis de la Crítica d’Arts Escèniques.

Després d’aquest espectacle inicial, li seguiran d’altres propostes per adults, com les de Quim Masferrer i el Bona Gent o Els gossos, comèdia amarga de Nelson Valente i interpretada per Mercè Arànega. A banda, tampoc faltaran espectacles adreçats al públic familiar on la màgia, el circ o el pur teatre faran riure dels més petits als més grans… Us mantindrem informats! 😉

Consulta la programació a AgendaSB.info
Reserva i venda de localitats a Entrapolis.com

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s