EUROPA CREATIVA CULTURA, OPORTUNITATS DE FINANÇAMENT EUROPEU.

Aquest proper 7 d’octubre’21 a les 18 hores, hi ha preparada una sessió en línia de l’oficina Europa Creativa sobre oportunitats de finançament europeu del Programa Europa Creativa Cultura que organitzen l’Ajuntament de Sant Boi amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La finalitat d’aquesta xerrada és fer conèixer aquesta proposta a creadors, entitats i empreses del sector cultural i oferir la possibilitat per presentar projectes a aquestes convocatòries. Europa Creativa és el programa extens promogut per la Unió Europea i orientat a donar suport al sector cultural i creatiu, amb un pressupost important per continuar fomentant la creació, la professionalització i la cooperació entre membres EU i capacitar la cultura per abordar els grans reptes socioeconòmics actuals.

Aquesta serà una sessió en línia dirigida a totes aquelles persones i entitats interessades del sector cultural local i caldrà inscripció prèvia AQUÍ abans del 5 d’octubre. També podeu consultar el programa complert AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s