LAC’21, PORTES QUE S’OBREN I ES TANQUEN!Venim de temps incerts i l’art com a disciplina porosa i crítica que és, absorbeix el seu entorn i el transmuta en expressió… I el LAC’21 no ha estat excepció!

El LAC Laboratori d’Art Comunitari, el programa col·lectiu on treballen artistes i entitats locals proposant reflexions i exposant-les, s’ha centrat en la porta com a símbol, un concepte prou ampli per treballar les inquietuds, necessitats i desitjos de tothom que el fa realitat.

La porta és tan sols un pretext, un punt de partida, portes que es tanquen, portes que s’obren a altres mons, a altres dimensions, panys que no volem obrir, panys que volem sempre oberts, des del més íntim o des del més col·lectiu. La porta és un element quotidià per a tothom, n’hi ha de diferents formes, materials, d’antigues, d’automàtiques… Alguns cops ens donen seguretat, altres cops limiten la nostra llibertat, situen el marge entre allò privat i el que és públic, entre dos espais, entre dos mons.

El LAC’21 es materialitza en una exposició que s’enceta a principis d’aquest novembre, on participen artistes i col·lectius de la nostra ciutat com Helena G. Ulldemolins, Carol Jáuregui, Laura del Valle, Rosa Satoca, Nien Boots, Andrea Martínez i alguns dels 8 col.lectius d’aquesta edició com Artistes de carrer Benito Menni, Llar d’Avis Sant Josep & Clínica San Juan Grande, Casal d’estiu Escola Gaudí o Dones del Col·lectiu Suma i Fundació Marianao.

Una de les instal·lacions que veurem serà ‘Porta cap als somnis’, realitzada per infants, la porta com a viatge, traspàs, portal, una porta cap a el que és intangible, invisible i inconscient. On anem quan somniem?

No us la perdeu, ens sorprendrà, com sempre 😉Des del 5 novembre’21 al CCCA Can Castells Centre d’Art.
Més informació a AgendaSB.info i xarxes municipals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s