‘ALTAVEU CLÀSSIC’, LA PROGRAMACIÓ DE CLÀSSICA PER AQUESTA TARDOR!Aquesta tardor, s’enceta una nova proposta musical, l’Altaveu Clàssic, gràcies a l’acord entre Joventuts Musicals i l’Ajuntament per dur propostes de música clàssica a la ciutat, de novembre a gener de 2022. Seran 6 propostes musicals que completaran aquesta programació, que també inclourà un espectacle familiar, concerts de gran format i altres. Aquí us en fem cinc cèntims d’allò que trobareu:  

El primer concert serà el proper 19 novembre amb “El amor brujo”, amb la GIOrquestra i Mariola Membrives, una cantaora de passió vibrant, que junt amb la direcció orquestral de Francesc Prat i la pianista Marta Puig, realitzaran un viatge sonor per l’Espanya del s. XIX amb repertori dedicat a Garcia Lorca, com Canciones españolas antiguas, o redescobrir un Manuel de Falla amb Concierto para clave y cinco instrumentos al piano, i El amor brujo versió 1915, una delicatessen pels amants de l’excel.lència orquestral.


I desembre continuarà amb “A Ceremony of Carols”, amb el Cor Infantil Amics de la Unió, un repertori de gran bellesa que anirà del cant gregorià a l’estil contemporani de Bernat Vivancos, amb l’acompanyament musical de la destacada arpista Esther Pinyol, amb qui es gaudirà d’aquest recorregut musical atemporal seguint el nexe comú de la màgia sonora de l’arpa i les veus blanques que l’acompanyaran. Josep Vila dirigirà aquesta proposta coral, també incloent al repertori J. Brahms o B. Britten.

També els més petits gaudiran d’un espectacle familiar musical de clàssica que va trencar rècords d’assistència, una producció de L’Auditori i amb els arranjaments del virtuós Eduard Iniesta, també part d’aquesta orquestra tan singular “Ma, Me, Mi… Mozart!” Les obres del compositor de Salzburg seran interpretades per sis músics i els seus instruments de veu, corda i vent i amb estils, ritmes i harmonies més actuals però respectant l’obra d’aquest compositor únic a la història de la música. A partir dels 2 anys.

I encara desembre no acaba, que la Sant Boi Camerata Orquestra De Cambra A4 Cordes ens convida a “Nadal amb Vivaldi, Quantz i més”, un concert extraordinari de Nadal que gira al voltant dels compositors Johann Joachim Quantz i Antoni Vivaldi, amb un programa insòlit i una formació on es podrà veure l’orquestra de Cambra amb la solista internacional Patrícia de No. Acabaran amb les bandes sonores més conegudes i nadales per tancar la vetllada.I per posar la cirereta al pastís, obriran l’any 2022 dues grans formacions, el 2 de gener la trobada tradicional de Nadal amb la Coral Renaixença i els seus cors infantils, amb noves nadales i algunes estrenes preparades durant aquests darrers temps i l’Orquestra Simfònica del Vallès que el 9 de gener visitarà Sant Boi amb el Festival de Valsos i Danses, el vals d’entrada al nou cicle anual, valsos i polques tradicionals de la familia Strauss i altres extres amb Toldrà, Liszt o Dvorak , sota la direcció de Xavier Puig es podrà rebre el nou any amb la mateixa alegria amb què batega el cor de les danses d’arreu del planeta.


Per a més informació, continuarem informant.
(pendent)

Més informació a AgendaSB.info
Programa descàrrega AQUÍ i sols visualització AQUÍ 
Venda d’entrades AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s