NOVES EXPOSICIONS AL CCCA PEL PROPER GENER

Aquest gener el CCCA presenta dues noves exposicions, de caire ben diferent i adequades per als/les amants dels experiments artístics o dels classicismes atemporals…
 


“Retrospectiva”, d’Anna Claret

20 gener – 12 març’22
Nova exposició a la Sala Magna de la pintora Anna Claret.
El seu treball està basat en un món oníric de cossos femenins envoltats de formes naturals, de vegades en situacions inquietants, emprant com a primera tècnica l’oli. És professora dels Tallers Municipals de Sant Boi de Llobregat Can Castells Centre d’Art on desenvolupa aquesta activitat des del 2002.

(PENDENT A imatge NodeCenter)

«Lògiques Il·lògiques: Metodologies de Creació Artística»

15 gener – 5 març’22
Un any més els artistes novells de la Universitat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, ens presenten una proposta expositiva: Lògiques Il·lògiques que posen el focus en el procés creatiu. El procés per sobre del projecte, com una manera d’apropar, facilitar, mostrar, ensenyar a tots els públics una manera de generar confluències i complicitats, una forma d’autoconeixement compartit amb tothom, les entranyes d’una obra artística. La mostra anirà acompanyada per unes jornades de recerca i docència artística, amb el títol «Methodo Vs Opus. Camins creatius, obra i societat»…. Seguirem informant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s