Una nova Temporada d’Arts Escèniques i Familiars de gener a maig

Amb l’arribada del 2022 ha començat una nova Temporada d’Arts Escèniques i familiars que anirà dels mesos de gener a maig. Són dotze propostes de qualitat i variades, amb espectacles familiars i per adults, on es barregen el drama, l’humor, el circ, nous formats visuals i s’adreça a diferents tipus de gustos i públics, per la qual cosa us convidem a assistir-hi i gaudir-los de valent, segur trobareu allò que buscàveu.

Després d’aquest gener amb Jaleiu i Que Bèstia!, dues produccions de pallassos potents, amb dos dels referents actuals com són l’històric Tortell Poltrona i l’innovador Guillem Albà, la temporada teatral continua des del febrer amb altres registres i formats.

De les propostes infantils, cal destacar Klé, 20 de febrer a Can Massallera, una producció de Teia Moner on els efectes visuals, barregats amb música encisadora i veus, es converteixen en una estona màgica, plena de dansa i teatre negre inspirat en Klee i l’escola de la Bauhaus, amb la co.laboració especial de l’instrumentista de corda Vassil Lambrinov que a més és un dels components de la banda Blaumut, posant el toc final a un gran directe. A març i abril hi haurà cant de contes tradicionals en un musical on la canalla no pararà de cantar i els grans recordar rondalles amb Canta’m un Conte, una producció del teatre Tantarantana, i titelles i bestiari amb La Petita Capmany, de Tanaka Teatre i Fundació La Roda, un viatge d’aventura tendre i divertit i un homenatge a una de les escriptores més cèlebres de la literatura catalana. I ens descuidàvem, de teatre, màgia, gest i humor Lumière ens deixarà embadalits, amb Txema Muñoz i assessorament de Carles Sans de Tricicle… I molt més!

 

La proposta teatral no descuida els adults, centralitzant les produccions a Can Massallera, i oferint registres diferents per a estones i públics diferents.

Aquest febrer comença amb una producció local del Co.lectiu Teatral Tripijoc, una coneguda obra de l’autora Marta Buchaca A mi no em diguis Amor, en una Barcelona distòpica, on l’amor i les famílies han estat prohibits, però hi ha una parella convençuda de poder-ho tot, fins i tot provocar embolics amb els fills, l’avi i el pis, una comèdia negra sobre l’amor en els temps que corren. Per dissabte 12, a Cal Ninyo i entrades a la venda al web del col.lectiu. Seguirà una proposta amb caire reivindicatiu Barbes de Balena, una producció de El Maldà, i basada en la vida de la científica Dolors Aleu, primera dona llicenciada en medicina a l’estat, que farà reflexionar des de la metàfora de si encara duem cotilles com llavors. I més enllà d’aquest febrer, haureu de fer Una Teràpia Integral en clau comèdia i sessió terapèutica sobre la importància de sentir-nos bé que us recordaran Abel Folk, Roger Coma, Àngels Gonyalons i Andrea Ros… i qui no amb aquest repartiment! Seguirà Barcelona 24 h, una història urbana plena de malentesos i un musical juvenil, fresc i actual reconegut amb quatre Premis Butxaca, aposta segura doncs!


Una Teràpia Integral, imatge de David Ruano.

I les propostes no acaben aquí, hi ha més activitats a la ciutat, com la programació de Cal Ninyo, organitzada per l’Espai Weller que oferta els dijous el format microteatre, petites representacions dramàtiques de 15 minuts, amb pocs personatges a escena i un nombre reduït de públic a tocar de l’acció. I els divendres, organitzats per Espai Weller i Rubrifolkum, el Club Elías, una proposta eclèctica, amb folk, música pop i altres gèneres, produccions locals o urbanes, esdevenint, tot plegat, una declaració de programa obert i variat!

Consulta la programació a AgendaSB.info
Reserva i venda de localitats a Entrapolis.com

Per a Programa Cal Ninyo:
Microteatre reserva d’entrades a programaciowellerbar@gmail.com
Club Elias, venda de localitats a Entrapolis.com
Més informació a http://www.wellerbar.blogspot.com

Hi ha 3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s