Un abril amb “Lumière”

I aquest mes d’abril, la programació de la Temporada d’Arts Escèniques i familiars proposa un espectacle que rendeix homenatge al cinema des de les arts escèniques, adeqüada per a tots els públics i divertida i encisadora. Arriba LUMIÈRE!


Lumière
és un espectacle d’humor, màgia i clown on mai havia estat tan divertit haver d’esperar.! Com si es tractés d’una comèdia de cinema mut, l’artista es transforma en un viatger que espera el seu tren, i mentre no arriba, la seva imaginació el portarà més enllà de l’estació: una bombeta, una jaqueta i la seva motxilla el transportaran a un lloc màgic, entranyable i còmic. Txema Muñoz, tot un home-espectacle, dona vida a personatges divertits, curiosos i entranyables amb un canvi mínim de vestuari i un gest diferent. És un talent només a l’abast d’un gran actor físic que, per altra banda, utilitza trucs de màgia, tècniques de mim i emocions de clown per ficar-se el públic a la butxaca. Obres com The Postman o The Cardman el precedeixen i ara, el podrem gaudir al teatre del Casal de Marianao.

Lumière compta amb acompanyament musical de Tomás Peire, escenografia de Sergi Torrelles, vestuari de Piti Demore i disseny de llums de Mario Andrés Gómez, que dona a l’espectacle un aire de pel·lícula muda en blanc i negre.
Ah, i a més des del seu teatre del gest tan personal, ha gaudit de l’atenta mirada d’en Carles Sans, un dels tres membres del Tricicle, convertint-se en una proposta de teatre tendre, intel.ligent i atractiva, una perleta que no et pots perdre… Un espectacle original i emocionant que podreu veure a Sant Boi el proper diumenge 24 abril a les 12:00 al teatre dl Casal de Marianao. 

I també continuen altres propostes a la ciutat. Una és la 5a Ronda de Teatre Amateur del Baix Llobregat que acull el Col.lectiu Teatral Tripijoc amb “Diner molt Negre”, el dissabte 2 d’abril, del Teatre 15 arcades, o la programació estable del mateix espai, Cal Ninyo, una programació que organitza els dijous l’Espai Weller i oferta els dijous el microteatre, petites representacions dramàtiques de 15 minuts, i els divendres que junt amb Rubrifolkum, gestionen el Club Elías, una proposta eclèctica, amb música, altres gèneres o produccions locals…. Hi ha bones ofertes artístiques i alternatives per a escollir!

Més informació a AgendaSB.info
Reserva i venda de localitats a Entrapolis.com

Per a Programa Cal Ninyo:
Microteatre reserva d’entrades a programaciowellerbar@gmail.com
Club Elias, venda de localitats a Entrapolis.com
Més informació a http://www.wellerbar.blogspot.com

 
 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s