Rubrifolkum’22, el Tradicionàrius del Baix Llobregat!


En uns dies i pocs després de la Festa Major, arribarà a Sant Boi el Rubrifolkum’22, el també conegut com a Tradicionàrius del Baix Llobregat, el germà petit del Tradicionàrius de la vila de Gràcia de Barcelona i des de fa 10 anys, el festival folk de la nostra comarca.

A principis de juny, el Rubrifolkum seguirà apostant per oferir noves propostes i fer conèixer l’evolució d’aquest gènere musical tradicional com és el folk. En aquesta 11a. edició, el festival canviarà de dates i d’ubicació, i passarà de Cal Ninyo a celebrar concerts a diferents ubicacions de la ciutat.

El Festival presenta un cartell amb propostes de proximitat i amb noms ja reconeguts, un mix variat on la innovació i la tradició s’agafen de la mà d’aquest gènere musical. Es podrà gaudir de concerts i activitats a l’aire lliure als jardins de Can Castells, el casc antic, Ateneu santboià o Marianao, i un programa amb grups com Joana Dark, Biterna, Manu Sabaté o Bum Ditty , el concert inaugural amb Tost, la música pirinenca d’Arnau Obiols, els cercatasques de glosa pels bars del nucli antic amb la Fardatxa glosadora i el cant improvisat, l’experiment de Folk d’Eixida miniconcerts per diferents patis de Marianao, o el tancament amb Electrogralla, el punch de bases musicals barrejat electrònica amb música d’arrel amb la gralla, una explosió de sons als Jardins de l’Ateneu, que confirma que el folk és més viu que mai! 

 

 

11è Rubrifolkum, el Tradicionàrius del Baix Llobregat.
Del 2 al 4 de juny’22
Presentació del festival 6 maig a Cal Ninyo.
Venda de localitats AQUÍ
Més informació AQUÍ

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s