33è Festival Altaveu

Lagartija Nick al nou disc ‘Los cielos cabizbajos’ realitzat a la Espartera de Benalua, de Guadix, el 2019.


Fa us dies es va presentar la 33a. edició del Festival Altaveu, 33 anys de música a Sant Boi per on ha passat el millor del panorama nacional i internacional del seu gènere.

En aquesta nova edició, el Festival presenta una programació amb propostes properes, úniques i singulars, el tret distintiu que sempre l’ha caracteritzat però ara amb un marcat accent per les descobertes: trobarem produccions pensades per a l’Altaveu, com el dels Lagartija Nick i el ‘Homenaje a la generación del 27’, la reinterpretació del clàssic ‘The dark side of the Moon’, de Pink Floyd de Marcel Bagés i David Soler, el rock dels Germán Salto i Th’Booty Hunters, autors d’un dels millors discos de l’any 2022, la prodigiosa veu de Júlia Colom i autors com Gracià Pedro, b1N0, La Ludwig Band o Papa Orbé y los Científicos del Sabor. També hi haurà representació local amb All Star Horns i l’espai Altaveu Frontera per a grups emergents amb la barcelonina Crisbru i el Nerea Bassart Trio, de Valls.

Més enllà dels concerts també el Festival oferirà altra tipus de propostes, com el Descobrint Altaveu, on Maika Makovski ex-AltaveuFrontera, conversarà amb el públic i acompanyarà els assistents, Altaveu+ amb atractius com una exposició dedicada al fotògraf Alberto García-Alix al CCCA, les Converses Altaveu i El Naixement del HipHop, Altaveu al Cinema i p.ex. la història de Xavier Cugat a ‘Sexo, Maracas y Chihuahuas’ als Cinemes Can Castellet, o l’Altaveu en Família i la Fira del Disc i del Llibre Musical. Un Altaveu ben ple.
9 – 11 setembre 33è. Festival Altaveu.
Més informació al web culturasantboi.cat
Més informació del 33è. Festival Altaveu AQUÍ

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s