Temporada d’Arts escèniques per aquesta tardor.


Un cop acabat l’estiu, torna una nova Temporada d’Arts Escèniques per aquesta tardor, la continuació d’un programa que treballa tot l’any i una proposta que omplirà les sales de teatre de la ciutat els mesos de setembre a desembre.

El programa reuneix propostes per a públic familiar, per a col.lectius sensibles i solidaris amb les causes que afecten la nostra societat i per a públics amants de la comèdia, el drama o el teatre d’autor per adults, una selecció variada i engrescadora per a tothom. Entre els espectacles més destacats, caldria parlar de…

“BUENAS NOCHES EUROPA”
De la Cia. Animasur Teatro.
Can Massallera, 18 setembre 19:00

És difícil escollir entre tantes propostes interessants, però hem decidit comentar una de cadascuna de les quatre programacions que allotja el programa: dels espectacles familiars municipals, de les propostes d’autor d’arts escèniques del Club Elias a Cal Ninyo, del teatre d’adults, amb comèdia, drama i altres disciplines i del teatre solidari municipal que presenten a la tardor:

I d’aquests últim, cal destacar aquesta obra plena de reflexions i crítica.
La guerra obliga un grup de persones a desplaçar-se cap a un altre lloc, a abandonar-ho tot… Des d’allà, no els queda altre remei que construir destí, aventurar-se al mar, començar a oblidar i inventar-ho tot de nou. Les úniques diferències entre allò que va passar ahir i avui és que els protagonistes són uns altres, el lloc també és un altre, però les circumstàncies són les mateixes.

La companyia andalusa Animasur Teatro presenta aquesta compromesa proposta teatral que els va fer finalistes als últims Premis Max 2022 al millor espectacle de carrer i que ara presenten a Can Massallera dins els actes que celebren el Dia Internacional de la Pau 2022. Una estona per a escoltar i ser-hi amb complicitat.

 

“NO HI HAVIA UNA VEGADA”
De la Cia. Les Lloronas.
Casal de Barri Marianao, 16 octubre 12:00

La il·lusió d’un nou llibre, de submergir-se en una nova aventura. Però, què passaria si en desplegar les seves pàgines les trobéssim buides? Si les històries, els personatges i els escenaris dels contes haguessin desaparegut?
Un micro viatge per l’imaginari us hi espera, el màgic poder de la imaginació que us salvarà de les pàgines en blanc, aprendre que del no-res pot sorgir-ne tot. Una de les diferents propostes adreçades al públic familiar, una comèdia de la Cia. Les Lloronas tres joves actrius que faran riure a tothom a partir dels 3 anys.

 

“RECUÉRDAME, QUE MI NOMBRE NO SE BORRE DE LA HISTORIA”
Amb la Joven Ballet Flamenco Danzarte
Can Massallera, 30 octubre 19:00

Carmen, una de les supervivents de la presó de Ventas de Madrid, companya de lluita i de cel·la de les Trece Rosas, recorda a través d’unes cartes de les seves amigues com van ser els últims dies de la Guerra Civil.

La dansa fa viure l’alegria d’unes joves sense por, amb ànsies de llibertat i ganes de lluitar pel que és just. Tot i això, res no pot evitar que les tretze noies siguin condemnades a pena de mort. Amb les diferents coreografies entrarem a la vida de les Trece Rosas, els seus últims dies abans de ser detingudes i les vivències a la presó de Ventas de Madrid fins el moment de l’afusellament.

Un espectacle amb ball i música en directe que ha guanyat aquest 2022 el reconeixement de l’ Asociación Treces Rosas que en destaca la tasca desenvolupada pel Joven Ballet Flamenco Danzarte, jove companyia de Castelldefels, que amb la dansa ha sabut defensar la memòria i la dignitat d’aquestes tretze noies que van viure una terrible injustícia.


“VAMPIRAS”
De Nacho Zubizarreta
Club Elias, Cal Ninyo, 16 desembre 21:00

L’inconscient Chloe després d’una nit de festa es troba atrapada en el pis d’un ligue una mica perjudicat, i demana ajut a la seva
amiga Urraca per a sortir d’aquesta situació… Moments esbojarrats plens de cançons on les dues amigues recorden amistats i vides i on es veurà que sota l’aparença de noies modernes s’amaguen en realitat dues àvides vampires!

De l’escriptor i molt més Nacho Zubizarreta, autor p.ex. de ‘Nada es Cierto’, editat per Pàmies, presenta aquesta tercera proposta teatral que està d’estrena a Sant Boi i que ja s’ha comentat que s’espera el ple, així que a afanyar-se si us agraden les comèdies d’autor! Dins les propostes de teatre del Club Elias organitzades per Espai Weller on cada mes hi trobareu una, així com cada dijous als vespres que organitzen sessions de microteatre.
CONSULTA LA PROGRAMACIÓ A AGENDASB.INFO
RESERVA I VENDA DE LOCALITATS A ENTRAPOLIS.COM
MÉS INFORMACIÓ DEL CLUB ELIAS I MICROTEATRE AQUÍ

 

 

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s