Jornades Europees de Patrimoni al Museu

El Museu de Sant Boi celebrarà aquests propers dies les Jornades Europees de Patrimoni, una cita anual a nivell internacional, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que gestiona la Generalitat de Catalunya. Els dies 7, 8 i 9 d’octubre convidem a viure noves activitats i experiències, un gran ventall de propostes obertes a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i l’atractiu del nostre patrimoni cultural.

A Sant Boi, el Museu proposa dues activitats en aquest context:
 
– Visita guiada a l’exposició “AD AETERNITATEM PICTAM. Pompeia i el llegat pictòric d’un imperi”.
Dissabte 8 d’octubre , 12.00h. a les Termes romanes.

L’exposició fa un recorregut genèric per la història de la pintura romana. Des de Pompeia, la ciutat romana que quedar sepultada de cendres i lava en poc temps a les trobades més recents al c. Avinyó de Barcelona. La visita serà guiada per Vanessa Martín, llicenciada en història de l’Art. Una visita a les Termes romanes BCIN Be cultural d’interès nacional des del 2016, de les millors termes privades romanes de Catalunya!

– Itinerari amb la M. Lluïsa Casanova i Comes.
Diumenge 9 d’octubre , 11.30h des del Museu de Sant Boi (Can Barraquer)

Viviu una experiència única amb la Maria Lluïsa Casanova i Compte, besnéta d’en Rafael Casanova i Comes, una activitat contextualitzada a l’època moderna, un recorregut pel centre històric, carrers, edificis, cases patrimonials i visita de l’exposició.

Aneu a conèixer el valuós patrimoni de casa nostra, gaudireu bons moments rodejats d’experiències i escenaris històrics!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s