Sergi Belbel a la Biblioteca Jordi RubióNovembre s’estrena a la Biblioteca amb el Club del llibre i la visita de Sergi Belbel.

Director teatral, escriptor i traductor, Sergi Belbel és una de les personalitats culturals més destacades i el nostre dramaturg més internacional, moltes de les seves obres han estat estrenades a molts escenaris arreu del món, ha dirigit muntatges d’autors clàssics i contemporanis i ha escrit guions per al cinema i la televisió com Carícies (1991), Tàlem (1990), Mòbil (2005), Fora de Joc (2010) o Si no t’hagués conegut (2018). També és conegut per les seves columnes a diferents mitjans.

Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Literatura Catalana (1993-95), el Premio Nacional de Literatura Dramática del Ministerio de Cultura (1996), el Premi Molière a la millor obra còmica per “Après la pluie” (1999), el Premi Nacional de Teatre de la Generalitat de Catalunya (2000), el Premio Max a la projecció internacional (2002), i diversos Premis Butaca a més del Premi Sant Jordi per la novel·la “Morir-ne disset” el 2021. La proposta serà presentada per l’escriptora i periodista Eva Comas Arnal.

 

Club del Llibre: Sergi Belbel.
Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer
Dijous 3 novembre, 19:00

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s