Temporada d’arts escèniques per aquest novembre

A novembre continua la Temporada d’Arts escèniques, i aquest cop seran tres les propostes d’aquesta programació, diferents espais on petits i grans trobaran excel.lents alternatives d’oci escènic.

Petit Vivaldi. Teatre de titelles i cançons Pam i Pipa. De com les estacions de l’any, els animalons a la natura, el fred o les castanyes amaguen històries, dites i cançons tradicionals. Petit Vivaldi és un espectacle de titelles i música en viu especialment pensat per a la petita infància (menors de 4 anys), amb música de Vivaldi, per aguditzar l’escolta dels més petits. Amb la companyia Pam i Pipa.
2 passis a les 11:00 i 12:00, Diumenge 6 novembre a Casal de Cooperativa – Molí Nou. Venda de localitats a Entrapolis.com


Serendipitat.
Serendipitat, o El desbaratament dels poetes, de Josue Guash. Un espectacle poètic en el sentit més ampli de la paraula, un recull de la millor poesia escrita de tots els temps, des d’Anselm Turmeda a Albert Mestres, passant per Salvat Papasseit, Maria Antònia Salvà o Pere Quart. Les etapes de la vida i la recerca de la felicitat seran un bon punt de partida perquè aquestes joies encaixin amb les anècdotes i els fets de la curiosa i divertida vida real del protagonista. Al Club Elias. Divendres 18 novembre 21:00 a Cal Ninyo. Venda de localitats aquí.


No hi ha demà, amb Jordi Pota. 
Un misteriós maletí vermell anomenat ‘el futur’ serà una capsa que no s’obrirà fins que s’hagin viscut tots els presents màgics que Jordi Pota conegut per les seves co.laboracions a ràdio i televisió, proposa al públic, i quan passi, amb tota la vitalitat i humor que es transmet, serà recordat com a una gran experiència de show, de màgia i amb el riure com a protagonista. Hi haurà espai per a parlar amb ironia de l’angoixa, la por, l’esport, l’addicció als mòbils i les connexions entre uns i altres. Ens recordarà que l’única cosa bona d’aquesta pandèmia és segurament que ens hem acostumat i hem assumit que no podem pensar massa en el futur, que la tranquil·litat del dia a dia és el que ens porta a la felicitat… Teatre vitalista amb màgia i molt d’humor, sota la direcció de Jordi Casadevall. Diumenge 20 novembre 17:00 a Can Massallera. Venda de localitats a Entrapolis.com

 

 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ A AGENDASB.INFO
RESERVA I VENDA DE LOCALITATS A ENTRAPOLIS.COM
MÉS INFORMACIÓ DEL CLUB ELIAS I MICROTEATRE AQUÍ

 

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s